02 / 05 / 2024

CY Architecture Hol Park!

CY Architecture Hol Park!

Firma: Kent Vizyon ve CY Architecture

Proje: Hol Park

Toplamda 199 adet konut ve 5 adet ticari birimden meydana gelen CY Architecture Hol Park konut projesi 2 blok halinde yükseliyor. Projenin satış süreci devam ediyor.



CY Architecture  Hol Park  projesi 1+1, 2+1 ve 3+2 dubleks daire seçeneklerinden meydana geliyor. Projede yüzde 30 peşinat ödenmesi durumunda 24 ay vade sıfır faiz imkanı bulunuyor.


Esenyurt Hol Park projesinde daireler 208 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje 6 bin metrekare arsa, 27 bin metrekare inşaat alanına sahip. 


İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta hayata geçirilen CY Architecture Hol Park projesinin 314 bin metrekaresi yeşil alandan oluşuyor. Proje lokasyon olarak Abdullah Gül Şehir Park'ına yürüme mesafesinde, 3. Havalimanı bağlantı yolu üzerinde ve Bauhaus, Autopia, Perla Vista, MarmaraPark gibi birçok AVM’ye yakın mesafede yükseliyor.


Kent Vizyon ve CY Architecture imzası taşıyan Hol Park Esenyurt'ta fitness, çocuk parkı, güvenlik, oyun alanı, sinema odası, cafe, buhar odası, yüzme havuzu, toplantı odası, otopark, kütüphane, mescid, Türk hamamı ve barbekü terasları gibi sosyal alanlar yer alıyor. 


Hol Park Evleri satış ofisi

Adres: Atatürk Mah. 431. Sok. No: 23A Esenyurt / İstanbul


Hol Park Esenyurt iletişim

Tel: 0850 550 0 465

Web: www.holtr.hol.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön