18 / 05 / 2024

Dacia Duster modeli 2022 mart fiyat listesi belli oldu!  

Dacia Duster modeli 2022 mart fiyat listesi belli oldu!  

Otomobil sevenlerin heyecanla beklediği Dacia'nın Duster modeli için 2022 mart ayına ilişkin fiyat listesini açıkladı. Şimdi almayan çok üzülür. Peki Dacia Duster modeli mart ayı 2022 fiyat etiketleri nasıl? İşte Dacia Duster güncel fiyat listesi...



Dacia yeni Duster modeli, üç farklı donanım paketleri ile birlikte geliyor. Comfort, Prestige ve Prestige Plus. Otomobil sahibi olmak isteyenlerin araçlarda baktıkları en önemli özellik fiyatı oluyor. Dacia Duster fiyatı mart ayına özel 325 bin 600 Türk Lirasından başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor.

Dacia Duster modeli 2022 mart fiyat listesi belli oldu!  

Tercihini SUV modellerinden yana kullanmak isteyen otomobil severler Dacia Duster modelinin fiyat listesine göz atabilir. Otomobil, hem arazide hem de şehirde sürücülerine rahat ve konforlu bir sürüş deneyimi yaşatıyor.

Yeni Dacia Duster modeli, özel olarak geliştirilmiş multimedya sistemlerine, 8 inç dokunmatik ekrana, otomatik klimaya, 360 derece kamera açısına, telefon yansıtma sistemine, 4x4 çekme sistemine ve 4 farklı mevsim lastiklerine de sahip.

Peki Dacia Duster modeli 2022 mart fiyat listesi nasıl? İşte mart ayına ilişkin fiyat listesi..

 


Geri Dön