05 / 07 / 2024

Dacia Jogger Hibrit'in ilk görüntüsü ortaya çıktı! Dacia Jogger Hibrit Türkiye'ye geliyor...

Dacia Jogger Hibrit'in ilk görüntüsü ortaya çıktı! Dacia Jogger Hibrit Türkiye'ye geliyor...

Dacia’nın kısa bir süre önce satışa sunulan modeli Jogger, kullanıcılar tarafından yoğun ilgi görmeye devam ederken şimdi Dacia Jogger Hibrit modeli kullanıcılarıyla buluşmaya hazırlanıyor.



DACIA JOGGER HİBRİT 140 NE ZAMAN SATIŞA SUNULACAK?

Daciz Jogger hibritin satışa ne zaman sunulacağı büyük merak ediliyor.  Daciz Jogger hibritin nisan ayında Türkiye’de satışa sunulması planlanlanıyor. Hibrit teknolojisine sahip ilk Dacia modeli olan Jogger HİBRİT 140, Romanya Mioventi fabrikası’nda üretiliyor olacak ve markanın elektrikliye geçiş süreci açısından önemli.

Dacia Jogger mevcut gövde renklerine ek olarak, hibrit modele özel “Mineral gri” rengi de satışa sunulacak.

Dacia Jogger Hibrit in ilk görüntüsü ortaya çıktı! Dacia Jogger Hibrit Türkiye ye geliyor...

DACIA JOGGER HİBRİT ÖZELLİKLERİ NELER?

Jogger HİBRİT 140, hem şehir hayatı hem de outdoor etkinlikleri için uygun, geniş, çok amaçlı bir otomobil arayan ailelere ve diğer kullanıcılara hitap edecek. 

Sessiz, yumuşak, titreşimsiz, tamamen elektrikli ilk hareket performansı sunacak olan Jogger HİBRİT 140, yüksek tork değeriyle anlık hızlanma gibi avantajlarla sürüş keyfini arttıracak. 

Jogger, bir Station Wagon'un uzunluğu, bir MPV'nin genişliği ve bir SUV'nin karakteri gibi özellikleri bünyesinde birleştiriyor. Güçlü ve dayanıklı olduğu kadar üstün sürüş ve yol tutuş özelliklerine sahip olan Jogger, üçüncü sırada oturan yetişkinler de dahil olmak üzere tüm yolcular için konfor özellikleri sunuyor. 

Dacia Jogger Hibrit in ilk görüntüsü ortaya çıktı! Dacia Jogger Hibrit Türkiye ye geliyor...

Jogger HİBRİT 140, motor frenini güçlendirirken rejeneratif fren işlevini artıran “B moduna” sahip bir otomatik şanzımanla yollara çıkıyor. Bu modun kullanılması, şehir içi kullanımda sürüş konforunu artırırken daha fazla enerji geri kazanımı da sağlıyor. Sürücü bu işlev sayesinde fren pedalı kullanımını azaltabiliyor. Böylece sürüş hem sürücü, hem de beraberindeki yolcular için daha da konforlu hale gelmiş oluyor.

Jogger ile beraber hibrit motor, Dacia ürün gamına giriş yapıyor. Hibrit güç aktarma sistemi ve 140 bg toplam sistem gücü ile Jogger ürün gamında en iyi yakıt tüketimi ve CO2 emisyon değerlerini sunuyor.

90 bg güç üreten dört silindirli 1,6 litrelik benzinli motor, iki elektromotor ve içten yanmalı motora bağlı dört vites ve elektromotora bağlı iki vitesli otomatik şanzımana sahip.

Fren enerjisi geri kazanım sistemiyle 1,2 kW saat kapasiteli bataryanın yüksek enerji geri kazanım seviyesi kadar otomatik şanzımanın verimliliği de önemli kullanım avantajlarını beraberinde getiriyor:


Geri Dön