28 / 04 / 2024

Hyundai'nin yeni makyajlı Elantra modeli ortaya çıktı! İşte ilk görüntüleri...

Hyundai'nin yeni makyajlı Elantra modeli ortaya çıktı! İşte ilk görüntüleri...

Hyundai Elantra'nın yeni makyajlı görüntüsü ortaya çıktı. İşte Güney Kore'de sessiz sedasız bir şekilde tanıtılan yeni 2023 Elantra'dan ilk görüntüler...



Hem Türkiye'de hem de Avrupa pazarında oldukça tutulan Hyundai Elantra için makyajlanarak yepyeni bir görünüme kavuştu. Marka, Güney Kore’de düzenlediği sessiz sedasız bir tanıtım ile yeni makyajlı 2023 Elantra modelini otomobilseverlerin beğenisine sundu. Otomobilin isminin Güney Kore’de Avante olması nedeniyle tanıtım da makyajlı Avante olarak gerçekleşti. Bu durum Fiat Egea modelinin Türkiye’de Egea, Avrupa da ise Tipo ismiyle satılmasıyla benzer nitelik taşıyor.

Hyundai nin yeni makyajlı Elantra modeli ortaya çıktı! İşte ilk görüntüleri...

İşte makyajlı 2023 Elantra!

Hyundai, anavatanı Güney Kore’de sessiz sedasız bir tanıtım yaparak makyajlı  2023 Elantra'yı gün yüzüne çıkardı.  Araç zaten son nesilde daha keskin ve sportif hatlara bürünmüştü. Ama yine de Hyundai’nin füturistik tasarım dilinden ilham alan Elantra bu son makyaj işlemiyle “gelecekten gelen” tasarımını aynen yaşatmaya devam ediyor.

Değişim Elantra’nın ön ızgaralarından başlıyor. N Line paketine geçtiğimiz yıl sahip olan Elantra bu izleri standart modeline de aktarıyor. Bu sayede kısalan ancak genişleyen ön panjur otomobile sportif bir hava katıyor. Izgaranın hemen üstüne yerleştirilen boylu boyunca LED aydınlatma ise Elantra’nın premium havasına katkı sağlıyor.

Marka tasarımcıları Elantra modelini daha kaslı göstermek istedikleri için aracın kaput ve çamurluklarına yeni çizgiler ilave etti. Bu yeni hatlar modelin füturistik havasını arttırmakla kalmadı ve modele daha kaslı bir görünüm kazandırdı.


Geri Dön