27 / 04 / 2024

Daire Kartal'da 299 bin TL'ye!

Daire Kartal'da 299 bin TL'ye!

Bodur Gayrimenkul Genel Müdürü Bahadır Kayan, KDV ve tapu harcında yapılan indirimi değerlendirdi. Kayan, teslimlerin hemen yapıldığı Daire Kartal'dan ev almak isteyenlerin de bu düzenlemeden cazip fırsatlarla faydalanabileceklerini söyledi. 



KDV ve tapu harcına getirilen indirim sektörde büyük heyecan uyandırdı. Düzenlemenin konut alıcısı tarafından iyi değerlendirilmesi gerektiğini söyleyen Bodur Gayrimenkul Genel Müdürü Bahadır Kayan, geçtiğimiz yıllarda da benzer bir uygulamanın gerçekleştiğini ve sektörde doping etkisi yarattığını belirterek; "Konut alıcısını harekete geçiren bu düzenlemenin, cazip fırsatlarla birlikte uygulanması, alım hızını artırarak sektördeki canlılığın daha kalıcı olmasını sağlayacaktır. İndirimler, özellikle İstanbul’da Kartal ve benzeri bölgelerde olumlu bir piyasa seyrine sebep olabilir" dedi.

Daire Kartal da 299 bin TL ye!

Hükümetin gündeme getirdiği konut kredisi faiz indirimini de değerlendiren Bahadır Kayan şöyle konuştu: "KDV ve tapu harcının düşürülmesiyle birlikte, konut alıcısının en büyük sorunu olan konut kredisi faiz oranlarının da yüzde 1’in altına çekilmesi alıcılar için önemli bir fırsat yaratacaktır. Önümüzdeki süreçte faizlerin yüzde 1'in altında olmasının hem sektöre hem tüketiciye büyük katkısı olacağına inanıyorum."


Hemen teslim, hemen tapu

Bodur Gayrimenkul imzasıyla Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilen Daire Kartal projesinde hemen teslim hemen tapu fırsatı sunuluyor. Daire Kartal’da konut alıcıları KDV ve tapu harcı indirim yapılıyor. 

Hem aracını hem evini yenile

Bodur Gayrimenkul’un sınırlı sayıda kalan son daireler için başlattığı , “aracını peşinat yap hem aracını hem evini yenile” kampanyası da devam ediyor.  

Fiyatların 299 bin TL'den başladığı projede  1+1 konutları tercih edenlere, sıfır kilometre Nissan’ın SUV modeli Qashqai, 2+1 konutları tercih edenlere ise Mercedes’in CLA modelini bir yıllık kiralama ayrıcalığı hediye ediliyor. 

 


Adres: Yalı, Halk Sk. No:10, 34873 Kartal/İstanbul         

Tel: (0212) 371 52 53   

Web: http://www.dairekartal.com/


Geri Dön