27 / 04 / 2024

Dalyan Residence'ta 180 bin dolara! Hemen teslim!

Dalyan Residence'ta 180 bin dolara! Hemen teslim!

Çeşme Dalyan Residence'ta fiyatlar 180 bin dolardan başlıyor!



İzmir Çeşme'de inşa edilen Dalyan Residence 6 bin metrekare arsa üzerine kurulu 28 rezidanstan oluşuyor.  Büyüklükleri 76, 100 ve 150 metrekare arasında değişen dairelerin fiyatları 180 bin dolardan başlıyor, 600 bin dolara kadar çıkıyor... Yüzde 50 peşinatla 6 ay vade farksız taksit uygulanan projede aylık taksitler 15 bin dolardan başlıyor... Dalyan Residence'ta konutlar sahiplerine hemen teslim ediliyor.

Dalyan Residence'ta resepsiyon servisi, restoranda ve dairelerde yiyecek ve içecek servisi,
yıkama, ütü ve kuru temizleme servisi, uydu ve kablolu televizyon sistemi, ortak kullanım alanlarının temizlenmesi, teknik ve onarım servisi (marangoz, tesisatçı ve elektrikçi hizmetleri), istenildiğinde dairenin kiralanması hizmeti, kesintisiz güvenlik hizmeti, ortak yerlerin bitkilendirilmesi, ışıklandırılması ve bakımları, tüm otomasyon sistemlerinin işletilmesi ve bakımı gibi hizmetler mevcut.

Dalyan Residence Fitness Center'da Ege'nin maviliklerini seyrederek profesyonel kondisyon aletleri ile spor yapma olanağı sağlanıyor. Termal havuz bölümünde bulunan sauna ve dinlenme alanları rezidans sakinlerinin yaşamlarına sağlık katıyor.

Çeşme Dalyan Residence , ülke içinde ve ülke dışından birçok havayolu bağlantısı olan havaalanına otoyol bağlantısı ile 70 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

0232 724 80 00
www.dalyanresidence.com
[email protected]

Nagihan ARAT /Emlakkulisi.com


Geri Dön