28 / 04 / 2024

Danieli, MMK Atakaş Demir Çelik Tesisi için teşekkür ilanı verdi!

Danieli, MMK Atakaş Demir Çelik Tesisi için teşekkür ilanı verdi!

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde, MMK Atakaş tarafından gerçekleştirilen 2 milyar dolar maliyetli, MMK Atakaş Demir Çelik Tesisi tamamlandı. Bu tesisin teknolojik ekipmanı, mühendislik hizmetleri temini, personel eğitimi sağlayan Danieli teşekkür ilanı verdi...



 
Verilen ilan şu şekilde;

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde, MMK Atakaş tarafından gerçekleştirilen 2 milyar dolar maliyetli, 2,3 milyon ton/yıl kapasiteli yassı mamul üretecek Demir Çelik Tesisi tamamlanarak Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 9 Mart 2011 tarihinde açılışı gerçekleştirilmiştir.

Bu tesisin teknolojik ekipmanı, mühendislik hizmetleri temini, personel eğitimi İtalyan Firması Danieli tarafından yapılmıştır.

Çevreyle dost ve dünyanın en modern teknolojisi kullanılarak yapılan bu yatırımın 3 yıl gibi kısa bir sürede tamamlanmasında görev alan; MMK Atakaş çalışanlarına, Türk müteahhitlik firmalarına, Türk mühendislerine, tesisin kurulmasına destek veren Türkiye Cumhuriyeti'nin tüm yetkililerine, Danieli ekibi olarak en içten tebrik ve teşekkürlerimizi sunmaktan onur duyuyoruz..

Danieli & C. Officine Meccaniche S.P.A

 


Geri Dön