01 / 05 / 2024

DAP Gayrimenkul Geliştirme halka arz ediliyor!

DAP Gayrimenkul Geliştirme halka arz ediliyor!

DAP Holding iştiraklerinden DAP Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. hisseleri Garanti BBVA Yatırım’ın konsorsiyum önderliğinde halka arz edilecek... 



CİRO ŞAMPİYONU PROJELER ÜRETİYOR

Satış rakamları değerlendirildiğinde Ormanköy projesi; Emlak Konut GYO’nun sene bazlı satış raporunda, 2020 yılı üçüncü çeyrek verilerine göre 1 milyar 84 milyon Türk Lirası satış cirosuyla Türkiye'de ciro şampiyonu oldu. Nişantaşı Koru projesi ise, yine Emlak Konut GYO’nun 2021 yılı ikinci çeyrek sonuçlarına göre 818 milyon Türk Lirası ve 2021 yılı üçüncü çeyrek sonuçlarına göre 1.4 milyar Türk Lirası satışla ve 2021'in tamamında 1.8 milyar Türk Lirası satışla ciro şampiyonluklarına imza attı. 

DAP Gayrimenkul Geliştirme halka arz ediliyor!

‘SAĞLIKLI EVLER’İ LEVENT’E GETİRİYOR

Buna ek olarak yeni yatırımlar için düğmeye basan DAP Gayrimenkul Geliştirme’nin, Emlak Konut GYO güvencesi ile Levent’te inşa edeceği arazide bölgenin en büyük konut projesine imza atılacak. Şirket, bu dev arazinin 53 bin 500 metrekarelik bölümünde konut inşa edecek. Geri kalan kısım ise okul ve koru alanı olarak hayata geçirilecek. Bu proje ayrıca, koruya ve yeşil alana komşu konumuyla ön plana çıkıyor. İstanbul’un tam kalbinde, bölgenin en büyük projesi olan bu yeni yatırım, az katlı mimarinin en başarılı örneklerinden birini sergilemeye ek olarak, doğayla iç içe, country tarzı bir yaşam sağlıyor.

DAP Gayrimenkul Geliştirme Halka Arz Toplantısı 14 Şubat'ta!

DAP Levent 1. Etap'la 453 yeni konut geliyor!


Geri Dön