28 / 04 / 2024

Dap İzmir'de 1 yıl kira garantisi!

Dap İzmir'de 1 yıl kira garantisi!

Firma: Dap Yapı

Proje: Dap Yapı İzmir

Lansmanının bugün yapıldığı Dap İzmir projesinde 1 yıl kira garantisi sunuluyor. Projede daire fiyatları 299 bin TL'den başlıyor...



Dap Yapı imzası ile hayata geçirilen Dap  İzmir  projesinin lansmanı bugün yapıldı. Lansman öncesinde satışa çıkan projede stüdyodan 3 oda 1 salona kadar tüm daire tiplerine yer veriliyor. 

 

Dap İzmir'de 1 yıl kira garantisi veriliyor. Projede lansmana özel kampanya başladı. Kampanya kapsamında 14 bin 950 liradan başlayan peşinat ve 2 bin 300 liradan başlayan taksitlerle DAP İzmir’den ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. 

 

30 ve 31 katlı 2 blok halinde yükselen Dap İzmir projesinde d211 metrekareye kadar geniş daireler yer alıyor. 707 konuttan meydana gelen projede ayrıca ticari birimler de yer alıyor. 450 milyon TL yatırım bedeline sahip olan projede daire fiyatları 299 bin TL'den başlıyor.


DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Dap İzmir projesi ile ilgili "Alıcı ve yatırımcılarımızın isteklerini geri çevirmemek adına lansmanını bile yapamadığımız projemizi topraktan satışa sunduk ve çadır kurarak çok kısa bir sürede önemli bir bölümünün satışını tamamladık. İzmir’de ilk projemiz olması sebebi ile başlangıç fiyatlarını ‘jest’ niteliğinde mümkün olduğunca aşağıya çektik. " açıklamasında bulundu.


Tel: 444 93 27 

Web: http://dapyapi.com.tr/dapizmir/


projeye sor



Geri Dön