28 / 04 / 2024

Dap Yapı Teras Kule projesi geliyor!

Dap Yapı Teras Kule projesi geliyor!

Firma: DAP Yapı

Proje: Teras Kule

Dap Yapı, Kartal'da yapacağı Teras Kule projesi için ön talep toplamaya başladı. E-5 üzerinde yer alan Dap Teras Kule projesinin yakında satışa sunulması bekleniyor...




Dap Yapı, yakında satışa çıkaracağı  Teras Kule  projesi için ön talep toplamaya başladı. Dap Teras Kule projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal'da hayata geçirilecek.


Dap Teras Kule projesi yaklaşık 16 bin metrekare arsa alanında planlanıyor. Teras Kule Kartal projesinde stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri olacak.


Dap Teras Kule projesi, Kartal'da E-5 otoyolu üzerinde yer alıyor. Gedik Üniversitesi'nin karşı tarafında kalan Teras Kule projesi, Fer Yapı'nın Mai Residence projesinin hemen yanında yer alıyor. Teras Kule projesi Filtaş Yapı Market olarak bilinen alanda inşa edilecek.


Dap Yapı Teras Kule projesi geliyor!



Tel: 0216 399 80 80

Web: http://www.dapyapi.com.tr/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


Haber Star Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


DAP Yapı yeni projesi Teras Kule için ön talep toplamaya başladı.


DAP Yapı, Kartal E-5 güzergahı üzerinde konumlandırdığı yeni projesi Teras Kule projesi için ön talep toplamaya başladı. Proje E-5 Kartal Köprüsü ile Pendik Köprüsü arasındaki güzergahta yer alan Filtaş Yapı Market arazisi üzerinde hayata geçirilecek. Gedik Üniversitesi’nin tam karşısında konumlanan Dap Teras Kule, yaklaşık 16 bin metrekarelik bir arazi üzerinde inşa edilecek 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tipinde konutlara yer verilecek olan proje, Fer Yapı tarafından hayata geçirilen Mai Residence Projesine de komşu bir konumda yer alıyor.


Star



projeye sor



Geri Dön