30 / 04 / 2024

Dap Yapı Vazo Kule Projesi!

Dap Yapı Vazo Kule Projesi!

Firma: DAP Yapı

Proje: Dap Vazo Kule

Maltepe'de yer alan Dap Yapı Vazo Kule Projesi kapsamında yer alan satılık daireler stüdyo, 1 oda 1 salon ve de 2 oda 1 salon olarak tasarlandı



Dap Yapı projesi olan Vazo Kule, Anadolu Yakası'nda Maltepe'de inşa ediliyor.  DAP Yapı  Vazo Kule Projesi kapsamında 3 blok yer alıyor. 


Dap Yapı Vazo Kule Projesi satılık daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon ve de 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Dap Yapı Vazo Kule Projesi kapsamında yer alan bloklardan 2'si konutlar ve de 1'i ise ofisler için ayrılmış durumda. 



Dap Yapı Vazo Kule Projesi!


Dap Yapı Vazo Kule Projesi satış fiyatları 199 bin TL'den başlıyor. Dap Yapı Vazo Kule Projesi ödeme koşulları kapsamında 36 ay sıfır faiz uygulanıyor. 


Dap Yapı Vazo Kule Projesi kapsamında stüdyolar 35-70 metrekare ve 1+1'ler ise 89-90 metrekare olarak tasarlandı. Dap Yapı Vazo Kule Projesi kapsamında 289 rezidans daire bulunuyor. 


99 ofis ve 11 ticari ünitenin yer aldığı Dap Yapı Vazo Kule Projesi kapsamında sauna, buhar odası, fitness merkezi, Türk hamamı,  oyun alanları, açık - kapalı otopark, masaj odaları, dinlenme alanları ve spor alanları bulunuyor. 


Dap Yapı Vazo Kule Projesi iletişim 

Telefon: 444 33 39

Web adresi: www.dapvazokule.com

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön