28 / 04 / 2024

Dap Yapı Vazo Kule Dragos krediye uygun! 179 bin TL!

Dap Yapı Vazo Kule Dragos krediye uygun! 179 bin TL!

Firma: DAP Yapı

Proje: Dap Vazo Kule

Banka kredisi ile ödemenin yapılabildiği Dap Yapı Vazo Kule Dragos projesinde teslimler 30 ay sonra gerçekleşecek. Projede fiyatlar 179 bin TL'den başlıyor...



Maltepe Dragos'ta hayata geçirilen  Dap Vazo Kule  projesi, Hitit dönemine ait olan İnandık Vazosu'ndan esinlenilerek tasarlandı.  DAP Yapı  imzası ile yükselen proje 19 katlı ve 22 karlı 3 blok halinde inşa ediliyor.


Dap Vazo Kule projesinde bulunan 1+0 daireler single, 1+1 daireler suite, 2+1 daireler grand suite olarak isimlendirildi. Projede 198 adet rezidans, 99 adet ofis, 11 adet dükkan bulunuyor. 


Dairelerin minimum satış fiyatının 179 bin TL'den başladığı Dap Yapı Vazo Kule Dragos projesinde mevcut olan dairelerin teslimleri 30 ay sonra gerçekleşecek. Projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.


150 milyon lira yatırım bedeli ile hayata geçirilen Dap Yapı Vazo Kule Dragos'ta kafeterya, spor adası, yarış pisti, gösteri adası, eğlence ve rekreasyon adası, kumsal, hobi adası bulunuyor. 


Dap Vazo Kule Dragos Evleri konum olarak Adliye Sarayı’ne 2 kilometre, Pendik – Yalova Feribot İskelesi’ne 5 kilometre, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 10 kilometre, Pendik Marintürk’e 5 kilometre uzaklıkta yer alıyor.


Dap Yapı Vazo Kule Dragos krediye uygun! 179 bin TL!


Telefon: 444 33 39

Web adresi: www.dapvazokule.com

Esra Nur AÇKI/emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön