28 / 04 / 2024

DARTY 10'uncu mağazayı Ankara'da açıyor

DARTY 10'uncu mağazayı Ankara'da açıyor

Türkiye'deki yatırımlarına hız kesmeden devam eden DARTY, Türkiye'deki 10. mağazasını, Ankara'daki ilk mağazasını hizmete açıyor.



DARTY,  Ankara  Maltepe'de bulunan Malltepe Park Alışveriş Merkezi'nde hizmete girecek mağazasının açılışı nedeniyle çok özel bir indirim kampanyası düzenleyecek. 27 Aralık Cumartesi saat 07.00'de açılacak mağazada, LCD / Plazmadan diz üstü bilgisayara, cep telefonundan beyaz eşya ve küçük ev aletlerine kadar birbirinden özel ürünler şok fiyatlarla açılışa gelecek Ankaralılar'la buluşacak.

Yeni yıl öncesi hediye gibi fiyatlara sahip ürünlerin yer alacağı kampanyaya DARTY müşterilerinin büyük ilgi göstermesi ve ürünleri dakikalar içerisinde tüketmesi bekleniyor. Ankara'da yeni açılacak DARTY Ankara Malltepe AVM'deki mağazası küçük ev aletlerinden beyaz eşyaya kadar 200 kategoride 350'den fazla markaya ait 6000'den fazla ürün en düşük fiyatlarla satın alınabilecek.

DARTY, 2009 yılında Türkiye'de 5 yeni mağaza açmayı hedefliyor.

Not: DARTY Ankara Malltepe AVM Mağazası - Şehit Gönenç Cad. No.5 (Eski Maltepe Pazarı yeri) ÇANKAYA/ANKARA " MALLTEPE ALIŞVERİŞ MERKEZİ"

Geri Dön