18 / 05 / 2024

Darty, bayrama özel kampanya düzenledi

Darty, bayrama özel kampanya düzenledi

Şişli'de açtığı mağazayla Türkiye'deki mağaza sayısını 13'e çıkartan Darty, bayrama özel şeker gibi bir kampanya düzenliyor



Darty'de üçüncü nesil cep telefonu teknolojisi 3G'li Samsung M8800 PIXON Cep Telefonu 999 TL yerine 749 TL. Samsung'un en iddialı modellerinden biri olan, dokunmatik ekrana sahip M8800 son derece kullanışlı ve hafif. Kameralı telefon piyasasında beklentileri karşılamayı hedefleyen Samsung'un yeni modelinde 8 mega piksel kalitesinde fotoğraf çekme özelliği de bulunuyor. 

Ramazan Bayramına özel çok sayıda üründe kampanya düzenleyerek, birbirinden güzel hediye alternatifleri sunan Darty'de Sandisk 4GB Cruzer Micro USB Bellek 25,90 TL yerine 16,90 TL'ye düştü. Bayram tatilinde otomobil ile uzak yol yapacakları da unutmayan Darty, navigasyon cihazlarını da Bayram Kampanyası'na dahil ediyor. Şehirlerarası yollarda kaybolmaya ve yabancılara adres sormaya son veren, Türkçe menülü Cartel CNP-3500 Navigasyon cihazının fiyatı 249 TL'den 139 TL'ye indi.

Her gün  en iyi fiyat garantisi veren Darty Philips Go Gear 2GB Radyolu MP3 Çalar tüketicilerle ilk kez buluşturuyor. Türkiye'de sadece Darty mağazalarında satılan bu ürün yediden yetmişe tüm müzikseverlerin vazgeçilmezi olacak. 

Darty'nin web mağazası www.darty.com.tr'yi ziyaret ederek webshopping ile bir tıkla istenilen ürüne sadece 48 saatte kavuşmak da mümkün. Güven sözleşmesi çerçevesinde hizmet veren Darty, Türkiye genelindeki 13 mağazasında küçük ev aletlerinden beyaz eşyaya kadar 200 kategoride 350'den fazla markaya ait 6 binden fazla ürün sunuyor.
 
DARTY Türkiye Mağazaları

Darty Profilo Mağazası, Darty Kale Outlet Center Mağazası, Darty Yenibosna Mağazası, Darty İstinye Park Mağazası, Darty Markiz Mağazası, Darty Carousel Mağazası, Darty Mavişehir Koçtaş  İzmir  Mağazası, Darty İzmit Real Avm Mağazası, Darty Palladium Mağazası, Darty  Ankara  Malltepe AVM Mağazası, Darty Eyüp Mağazası, Darty Beylikdüzü Koçtaş Mağazası, Darty Şişli  


Geri Dön