18 / 07 / 2024

DARTY Bayrampaşa ORA AVM'de 26. mağazasını açtı!

DARTY Bayrampaşa ORA AVM'de 26. mağazasını açtı!

6.5 milyar Avro'yu aşan cirosuyla, Avrupa'nın beyaz eşya ve teknoloji perakendeciliği alanındaki en büyük firmalarından Kesa Electrical PLC'nin bir parçası olan DARTY, Türkiye'deki mağaza sayısını 26'ya çıkardı




Yatırımlarına hız kesmeden devam eden elektronik ve beyaz eşya devi DARTY, Türkiye'deki 26. mağazasını İstanbul Bayrampaşa ORA AVM'de açılışa özel büyük indirimlerle faaliyete geçirdi. Açılışa özel yüzde 60'a varan indirimlerle tüketicilerin karşısına çıkan DARTY, böylece İstanbul'daki mağazalarının sayısını 15'e yükseltmiş oldu. Her yıl beş mağaza açma hedefiyle yola çıkan DARTY, bu yılki 6. mağazasını açarak hedefini yıl bitmeden aşmış oluyor.

6.5 Milyar Avro'yu aşan cirosuyla, Avrupa'nın beyaz eşya ve teknoloji perakendeciliği alanındaki en büyük firmalarından Kesa Electrical PLC'nin bir parçası olan DARTY, ürün çeşitliliği kadar hizmet anlayışıyla da tüketicileri memnun etmeyi hedefliyor. Müşteri memnuniyetini en önemli değer olarak benimseyen DARTY, tüketicilerine iyi fiyat garantisi sunuyor.

DARTY, aynı ürünü 15 gün içinde başka bir mağazada daha uygun fiyata bulmaları halinde fiyat farkını geri ödediği ve bir kutu çikolata ile de teşekkür ettiği uygulamasını Bayrampaşa ORA AVM'de açtığı mağazasında da sürdürerek müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmayı amaçlıyor.

Yenişafak


Geri Dön