28 / 04 / 2024

Darty, Hatay'da 25. mağazasını açarak hedefini aştı!

Darty, Hatay'da 25. mağazasını açarak hedefini aştı!

Her yıl beş yeni mağaza açma hedefini 2011 yılında da tutturarak 25 mağazaya ulaşan DARTY, 2006da Türkiye pazarına girişinden bu yana hızlı yükselişini sürdürerek büyümeye devam ediyor



Yatırımlarına hız kesmeden devam eden elektronik ve beyaz eşya devi DARTY, Türkiyedeki 25. mağazasını Antakya/Hatayda 21 Ekimde faaliyete geçirdi. İstanbul dışındaki 11. mağazasını açan DARTY, böylece Türkiyede mağazalarının bulunduğu şehir sayısını da 10a yükseltmiş oldu. Her yıl beş mağaza açma hedefiyle yola çıkan DARTY, bu yılki 5. mağazasını açarak hedefini yıl bitmeden tutturmuş oldu. Yeni mağaza ataklarına devam edecek olan DARTY, sene sonuna kadar hedefini aşacağı sinyalini veriyor.

DARTYnin farklı kültür ve inanışları içinde barındıran, kültürel ve tarihi dokusuyla ünlenerek bir cazibe merkezi haline gelen Antakya/Hatayı tercih etmesinin sebeplerinden biri de Akdenizin bu kültür mirasının aynı zamanda sınırdaki yabancı ülkeler ile ticaret yapılmasına da olanak sağlaması. Bu doğrultuda 25. mağaza Antakyanın ilk Alışveriş Merkezi olan Prime Mall Antakya AVMde konumlanıyor. 2009 yılında uluslararası saygınlığa ve üne sahip International Property Awardsda Dünyanın En İyi Ticari Projesi ödülü alan Prime Mall Antakya AVMde Hataylılara hizmet verecek olan DARTYnin yeni mağazasının toplam 1000 metrekare satış alanı bulunuyor.

Konuyla ilgili konuşan DARTY Türkiye CEOsu Nedim Esgin DARTY Türkiye olarak her yıl beş yeni mağaza açma hedefiyle hareket ediyoruz. 2011 bitmeden bu hedefi tutturmuş olmak sevindirici bir durum. Açtığımız mağazalar ile daha fazla kişiye ulaşabilmek ve de DARTY hizmet kalitesi ile tüketiciyi buluşturabilmek bizler adına çok önemli. Tüketici Elektroniği Sektörü son 6 ayda yüzde 25 büyüme kaydetti. DARTY de mevcut mağazalarında bu büyüme oranını yakalamakla birlikte yeni mağazaları ile pazardaki artıştan daha fazla pay almayı hedefliyor. 25. mağazanın Hatay gibi kültürel ve tarihi dokusu ile bir cazibe merkezi haline gelmiş ve de ticaretin yoğun olduğu bir kentte açılmasının önemli olduğunun altını çizen Esgin, DARTY Hatay/Antakyada açılan ilk beyaz eşya ve teknoloji perakende marketi. Büyüme potansiyeli olan şehirlerde yatırımlarımıza devam edeceğiz dedi.

6.5 Milyar Avroyu aşan cirosuyla, Avrupanın beyaz eşya ve teknoloji perakendeciliği alanındaki en büyük firmalarından Kesa Electrical PLCnin bir parçası olan DARTY, ürün çeşitliliği kadar hizmet anlayışıyla da tüketicileri memnun etmeyi hedefliyor. Müşteri memnuniyetini en önemli değer olarak benimseyen DARTY, Prime Mall Antakyadaki mağazasında tüketicilerin karşısına konusunda uzman, dinamik ve güler yüzlü ekibiyle çıkmaya hazırlanıyor.


Tüketicilerine iyi fiyat garantisi sunan DARTY, aynı ürünü 15 gün içinde başka bir mağazada daha uygun fiyata bulmaları halinde fiyat farkını geri ödediği ve bir kutu çikolata ile de teşekkür ettiği uygulamasını Antakya Prime Mall AVMde açtığı mağazasında da sürdürerek müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmayı amaçlıyor.

DARTY Türkiye, mağaza yatırımlarına devam ederek büyümeyi hedefliyor.

DARTY Türkiye Mağazaları

Darty Profilo Mağazası, Darty Kale Outlet Center Mağazası, Darty Yenibosna Mağazası, Darty İstinye Park Mağazası, Darty Markiz Mağazası, Darty Carousel Mağazası, Darty Mavişehir Koçtaş  İzmir  Mağazası, Darty İzmit Real Avm Mağazası, Darty Palladium Mağazası, Darty Eyüp Mağazası, Darty Beylikdüzü Koçtaş Mağazası, Darty Osmanbey Mağazası, Darty Marintürk Pendik Mağazası, Darty  Ankara  Kentpark Mağazası, Darty Antalya Lara CarrefourSA Mağazası, Darty Ataköy Plus AVM, Darty Konya Mağazası, Darty Merter Mağazası, Darty Adapazarı Mağazası, Darty Avcılar Pelican Mall Mağazası, Darty İzmir Balçova Mağazası, Darty Çorlu Kipa Mağazası, Darty Mersin Marina Mağazası, Darty Ankara Atlantis Mağazası, Darty Prime Mall Antakya Mağazası

 


Geri Dön