28 / 04 / 2024

Darty'den Twitter ve Facebook'ta Babalar Günü kampanyası!

Darty'den Twitter ve Facebook'ta Babalar Günü kampanyası!

Özel günlere ait kampanyalarına hız kesmeden devam eden Darty, sosyal medya takipçilerini de unutmayarak Twitter ve Facebook takipçilerine Babalar Günü’ne özel indirim fırsatları sunuyor



TWITTER VE FACEBOOK TAKİPÇİLERİNE DARTY’DEN SOSYAL TİCARET UYGULAMASI



Dart, Babalar Günü’ne özel olarak 17 Haziran Pazar gecesine kadar sürdüreceği kampanyası ile takipçilerine Darty.com.tr web mağazasından satın alacakları tüm dijital fotoğraf makinelerinde geçerli olan 20 TL değerinde indirim kuponu veriyor. Bu sayede Darty takipçileri 10 megapiksel Canon kamerayı 129 TL yerine 109 TL’den alabiliyor. 


Darty, 15 Haziran itibariyle takipçilerine bir başka indirim fırsatı daha yaşatacak. Online mağazası Darty.com.tr’deki HTC Sensation XL akıllı telefon satışlarında geçerli olmak üzere tam 50 TL’lik indirim kuponu fırsatı sunacak. 24 Haziran’a kadar sürecek olan bu kampanya ile sosyal medya takipçileri, HTC Sensation XL akıllı telefonu çok uygun fiyatlarla elde edecek.


Darty Yetkilileri, Sosyal Medya yatırımlarına bir sosyal ticaret uygulaması ile devam ederek sektörde bir ilke imza atacaklarını belirterek;  Sosyal medya takipçilerine fırsatlardan haberdar olmak için Darty Twitter ve Facebook sayfalarını takip etmeleri mesajını verdiler.



Geri Dön