27 / 04 / 2024

Davut Selçuki Kuştur Kuşadası Turizm Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Davut Selçuki Kuştur Kuşadası Turizm Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Kuştur Kuşadası Turizm Endüstri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Davut Selçuki Kuştur Kuşadası Turizm Yönetim Kurulu Başkanı oldu...



Kuştur Kuşadası Turizm tarafından yapılan açıklama şöyle;


Yönetim Kurulumuz 29/03/2014 tarih ve 596-597 nolu kararları ile; 


Şirketimizin 29/03/2014 tarihinde aktedilen Olağan Genel Kurul toplantısında alınan karar gereği. Şirketimizin Yönetim Kurulu Başkanlığına Av. Davut SELÇUKİ, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığına ve  Murahhas Azalığa  Özmetin KAVASOĞLU, Yönetim Kurulu Üyeliğine E. Tünay KAVASOĞLU, Yönetim Kurulu Üyeliğine Necati GELMEZ, Yönetim Kurulu Üyeliğine Ahmet GÜNDÜZ 2014 yılı faaliyet dönemine ait Olağan Genel Kurula kadar görev yapmak üzere seçilmişlerdir.

Yönetim Kurulumuz Türk Ticaret Kanunu'nun 378. Maddesi uyarınca, Şirketin varlığını, gelişmesini ve devamını tehlikeye düşüren sebeplerin erken teşhisi, bunun için gerekli önlemler ile çarelerin uygulanması ve riskin yönetilmesi amacıyla, Riskin Erken Saptanması ve Yönetimi Komitesi üyeliklerine Yönetim Kurulu Üyelerinden Necati Gelmez ve Ahmet Gündüz'ün getirilmesine, üyelerden Necati Gelmez'in Başkan olmasına karar vermiştir.


Geri Dön