30 / 04 / 2024

Davutpaşa Inİstanbul Gala daire fiyatları!

Davutpaşa Inİstanbul Gala daire fiyatları!

Firma: İş GYO - NEF

Proje: Inİstanbul Gala

Davutpaşa Inİstanbul Gala daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında hayata geçirilen projede 788 adet ünite bulunuyor.



Inİstanbul Gala Rezidans'ta daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Projede yüzde 25 peşin ödeme yapıldığında kalan bedel için 30 ay vade farksız taksit uygulanıyor.


Davutpaşa  Inİstanbul Gala  daire fiyatları kat ve planlarına göre değişiyor. Teslim tarihi Aralık 2017 olarak belirlenen projede yüzde 1 peşinatta, kalan bedelin yüzde 25'si teslimde, kalanı banka kredisiyle ödeniyor.


İş GYO ve Nef tarafından inşa edilen Inİstanbul Gala Konutları eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükseliyor. Projede toplam 788 tane üniteden meydana geliyor. 


Topkapı Inİstanbul Gala lokasyon olarak E-5'e ve metrobüse 1 kilometre, Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakika, metroya 400 metre, TEM'e 7 kilometre yakınlıkta yer alıyor.


Davutpaşa Inİstanbul Gala daire fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede asansör, oyun alanları, kreş, güvenlik, basketbol sahası, sinema, mescit, yüzme havuzu, kapalı otopark gibi sosyal imkanlar bulunuyor. 


Inİstanbul Gala Davutpaşa satış ofisi 

Telefon:  444 72 21

Web: http://www.inistanbultopkapi.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön