29 / 04 / 2024

Davutpaşa Inistanbul Gala lokasyon!

Davutpaşa Inistanbul Gala lokasyon!

Firma: İş GYO - NEF

Proje: Inİstanbul Gala

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık göstererek tasarlandığı projede 788 adet daire bulunuyor. Davutpaşa Inistanbul Gala lokasyon bilgisi kapsamında TEM'e 7 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.



Sosyal alanları arasında projede  kapalı otopark, oyun alanları, asansör, basketbol sahası, sinema, mescit, güvenlik, yüzme havuzu ve kreş gibi sosyal donatı alanları  yer alıyor.


Daire büyüklüklerinin minimum 48 metrekareden başlayıp, maksiumum 308 metrekareye kadar ulaştığı proje Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerine yayılıyor.


Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında hayata geçirilen Davutpaşa Inistanbul Gala projesinde ödeme planı kapsamında yüzde 1 peşin ödemelerde 30 ay boyunca 0 faiz uygulanıyor. 


Toplam 788 adet dairenin yer aldığı Davutpaşa Inistanbul Gala projesinde daire fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede aylık taksit miktarı 2 bin 100 TL olarak belirlendi.


Davutpaşa Inistanbul Gala lokasyon bilgisi kapsamında proje E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, metrobüse ise 1 kilometre, TEM'e 7 kilometre, Yenikapı İskelesi'ne 5 kilometre, metroya 100 metre uzaklıkta bulunuyor.


Telefon : 444 72 21

Web: http://www.inistanbultopkapi.com/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön