01 / 05 / 2024

Davutpaşa Inİstanbul Gala ne zaman teslim?

Davutpaşa Inİstanbul Gala ne zaman teslim?

Firma: İş GYO - NEF

Proje: Inİstanbul Gala

Inİstanbul Gala'da 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor. Projede 2 bin 100 TL'lik taksitlerle ödeme yapılabiliyor. Peki Davutpaşa Inİstanbul Gala ne zaman teslim edilecek?



"Davutpaşa  Inİstanbul Gala  ne zaman teslim?" sorusunu yanıtlamadan önce projenin genel özelliklerine değinelim. İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçirilen projede 788 adet ünite bulunuyor.


Inİstanbul Gala Evleri E-5'e ve metrobüse 1 kilometre, Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, TEM'e 7 kilometre, metroya 400 metre, Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakika uzaklıkta inşa ediliyor.


Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükselen Inİstanbul Gala'da 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. Projede konut fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Davutpaşa Inİstanbul Gala'da yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için 30 ay vade farksız taksit fırsatı sunuluyor. Projede dairelerin alanları 48 ile 308 metrekare arasında değişiyor.


Inİstanbul Gala Residence'nin sosyal yaşam alanları; basketbol sahası, güvenlik, mescit, oyun alanları, asansör, kreş, sinema, kapalı otopark, yüzme havuzundan oluşuyor. 


Davutpaşa Inİstanbul Gala ne zaman teslim?

Inİstanbul Gala'da yüzde 1 peşinatta, kalan yüzde 25'lik kısım teslimde, kalan kısım banka kredisiyle ödeniyor. Projede teslimlerin 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. 


Inİstanbul Gala telefon:  444 72 21

Web: http://www.inistanbultopkapi.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön