29 / 04 / 2024

DD Mortgage faiz oranlarını düşürdü

DD Mortgage faiz oranlarını düşürdü

Dünyanın en büyük bankalarından Deutsche Bank ve Türk özel sektörünün önde gelen kuruluşlarından Doğan Grubu ortaklığında kurulan DD Mortgage, faiz oranlarını düşürdü



Mortgage sektörünün öncülerinden DD Mortgage yeni konut almak isteyenler, mevcut konut kredisini düşük faiz oranları ile transfer etmek isteyenler veya mevcut konutlarının teminatı ile uzun vadeli uygun faiz oranları ile bireysel ihtiyaçları için kredi kullanmak isteyenlere kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor! 

DD Mortgage'ta yüzde 2 indirimli klasik ürününde 60 ay için yüzde 1,11 120 ay için ise yüzde 1,14 oranları ile kredi kullanılıyor. 
 
DD Mortgage'dan bir yenilik: DD Mortgage, faiz oranlarını karşılaştırabileceğiniz hesaplama aracı sunuyor.
 
Hem DD Mortgage hem de diğer kurumların değişen faiz oranlarını ile birlikte tekliflerini karşılaştırmak isteyenler www.ddm.com.tr  adresinden ulaşabilecekleri ve piyasada bir ilk olan hesaplama aracından yararlanabiliyorlar.
 
Olumlu piyasa koşullarına paralel olarak konut kredisi faiz oranlarında da düşüş yaşanmakla birlikte, finans kurumları arasında farklı faiz oranları ve farklı masraf tutarları tüketicilerin aldıkları teklifleri karşılaştırmasını oldukça güç hale getirmekte... Bu konuda DD Mortgage tüketicilere yardımcı olabilmek amacıyla web sitesinde farklı ve gelişmiş hesaplama araçları sunuyor. Tüketiciler www.ddm.com.tr adresini ziyaret ederek DD Mortgage'ın sunduğu 26 farklı ürünün faiz oranlarını, taksit tutarlarını, toplam masraflarını ve toplam ödeme tutarlarını inceleyebiliyor, başka bir kurumdan aldıkları teklifi hesaplama araçlarının yardımı ile DD Mortage'ın farklı ürünleri ile karşılaştırabiliyorlar.
 
Ayrıca, mevcut konut kredisini DD Mortagage'a transfer etmek isteyenler, Kredi Transferi hesaplama aracı ile kredilerini DD Mortgage'a transfer etmeleri durumunda elde edecekleri tasarrufu net olarak hesaplayabiliyorlar.
 
DD Mortgage ürün ve hizmetleri ile ilgili detaylı bilgi almak isteyenler DD Mortgage'a 444 77 33 Rahat Mortgage Hattı'nı arayarak veya www.ddm.com.tr'yi ziyaret ederek ulaşabilirler. Ayrıca dileyen müşteriler web sitesinde yer alan "Tıklayın, Biz Sizi Arayalım" formunu doldurarak DD Mortgage müşteri temsilcilerinin kendilerine ulaşmasını sağlayabilirler.


Geri Dön