27 / 04 / 2024

DDiamond'da safir yüzüklere yüzde 50'ye varan indirim! 21 Aralık 2022 fiyat listesi...

DDiamond'da safir yüzüklere yüzde 50'ye varan indirim! 21 Aralık 2022 fiyat listesi...

DDiamond'da bağlılık, güven ve sadakat sembolü olan safir yüzüklere yüzde 50'ye varan inanılmaz bir indirim yapıldı. Peki, DDiamond'da satılan safir yüzükler kaç TL? DDiamond'da safir yüzük fiyatları ne kadar? 21 Aralık 2022 DDiamond safir yüzük fiyat listesi...



DDiamond'da safir yüzüklere yüzde 50'ye varan inanılmaz bir indirim yapıldı. Bu indirimi duyanlar DDiamond'da satılan safir yüzüklerin fiyatlarını araştırmaya başladı. 

 DDiamond da safir yüzüklere yüzde 50 ye varan indirim! 21 Aralık 2022 fiyat listesi...

Safir aynı zamanda "efsanevi taş" olarak da bilinir. Antik çağlardan beri samimiyetin, bağlılığın ve sadakatin sembolü olmuştur. Bu nedenle safir bağlılık, güven ve sadakat sembolü olarak nişan yüzüklerinde sıklıkla kullanılır. Örneğin, Prenses Diana'nın nişan yüzüğü 14 elmasla çevrili 18 ayar safir bir yüzüktü, hatta daha sonra bu yüzük geleceğin kraliçesi olan Kate Middleton'ın oldu.

İnanışlara göre, safir Doğu'da bir tılsım taşı deniliyordu ve günümüzde giyene refah getirdiğine ve kötülüklerden koruduğuna inanılıyor. Safir adı Yunanca'da "güzel" anlamına gelir. Safir, eski Mısır'da gerçeğin bir simgesiydi. Hint mihraceleri tarafından zenginlik ve gücün bir işareti olarak kullanılmıştır.

Peki, DDiamond'da satılan safir yüzükler kaç TL? DDiamond'da safir yüzük fiyatları ne kadar? 21 Aralık 2022 DDiamond safir yüzük fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön