27 / 04 / 2024

DDiamond'da tasarım yüzüklere yüzde 50'ye varan indirim! 22 Aralık 2022 fiyat listesi...

DDiamond'da tasarım yüzüklere yüzde 50'ye varan indirim! 22 Aralık 2022 fiyat listesi...

DDiamond'da tasarım yüzüklere yüzde 50'ye varan inanılmaz bir indirim uygulandı. Peki, DDiamond'da satılan tasarım yüzükler kaç TL? DDiamond'da tasarım yüzük fiyatları ne kadar? 22 Aralık 2022 DDiamond tasarım yüzük fiyat listesi...



DDiamond'da tasarım yüzüklere yüzde 50'ye varan inanılmaz bir indirim uygulandı. Bu indirimi duyanlar DDiamond'da satılan tasarım yüzüklerin fiyatlarını araştırmaya başladı. İndirime giren yüzükler arasında topaz yüzükler de bulunuyor.

DDiamond da tasarım yüzüklere yüzde 50 ye varan indirim! 22 Aralık 2022 fiyat listesi...

TOPAZ YÜZÜK NEDİR? 

Topaz, kabaca elmas mineraliyle aynı ağırlığa sahiptir ve dünyanın birçok yerinde bulunan en nadir değerli taşlardan biridir. Pırlanta topaz pırlantanın yanı sıra pırlanta dokunuşlarıyla oluşturulan  yüzük modellerine de pırlanta topaz adı verilir.

Peki, DDiamond'da satılan tasarım yüzükler kaç TL? DDiamond'da tasarım yüzük fiyatları ne kadar? 22 Aralık 2022 DDiamond tasarım yüzük fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön