02 / 05 / 2024

Dedeman Şanlıurfa Otel'de araç şarj istasyonu kuruldu!

Dedeman Şanlıurfa Otel'de araç şarj istasyonu kuruldu!

Dedeman Şanlıurfa, enerji verimliliğinin artmasına ve gürültü kirliliğinin azalmasına büyük oranda fayda sağlayan elektrikli araçlar için otel bünyesinde " Elektrikli Araç Şarj İstasyonu " kurdu...



Dedeman Şanlıurfa bölgede ilk elektrikli araç şarj istasyonu kuran otel oldu.Dedeman Şanlıurfa, enerji verimliliğinin artmasına ve gürültü kirliliğinin azalmasına büyük oranda fayda sağlayan elektrikli araçlar için otel bünyesinde "Elektrikli Araç Şarj İstasyonu" kurdu. Elektrikli Araç Şarj İstasyonu, bölgede sadece Dedeman Şanlıurfa Hotel'de bulunuyor. 


Şanlıurfa'da ilk defa sadece Dedeman Şanlıurfa'da kurulan elektrikli şarj istasyonu, Şanlıurfalıların hizmetine girdi. 

Elektrik ile çalışan otomobile sahip otel misafirleri ve otel dışından gelen misafirler, elektrikli arabalarını şarj etmek için benzin istasyonları yerine Dedeman Şanlıurfa otoparkına uğrayarak bu hizmetten faydalanabiliyor. 


Sürdürülebilir çevre politikasına duyarlı Dedeman Şanlıurfa, bölgenin "Yeşil Yıldız"a sahip otelleri arasında...Dedeman Şanlıurfa Genel Müdürü Berati Tuncer, konu ile ilgili olarak "Küresel iklim değişikliği konusunda çevre bilinci yaratarak şehir içi ulaşımda karbon azalımını, hava kalitesinin iyileştirilmesini, fosil yakıt kullanımının azalımını, beraberinde akaryakıt harcamalarının azaltılmasını; verimliliği yüksek Elektrik Motorlu Araçların yaygın kullanımı ile sağlayabiliriz. Biz de bu konuda öncülük yapmaya karar verdik. Gerekli altyapı çalışmalarını tamamlayarak herkesin faydalanabileceği şarj istasyonunun kurulumunu tamamladık" dedi. 


Gap Gündem 


Geri Dön