30 / 04 / 2024

Dekar Asmalı Bahçeler'de metrekaresi 3 bin 500 TL'ye bahçeli ev!

Dekar Asmalı Bahçeler'de metrekaresi 3 bin 500 TL'ye bahçeli ev!

Firma: Dekar DK

Proje: Asmalı Bahçeler

Ulaşılabilir fiyatlara bahçeli ev konseptiyle yaptığı projeleri sürdüren Dekar DK, Bahçeşehir’deki yeni projesi Dekar Asmalı Bahçeler’in birinci kısmında yer alan 228 evin satışına başladı. Projenin tamamı ise 650 bahçeli evden oluşacak.



Dekar DK Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu, “Dekar  Asmalı Bahçeler  ile Bahçeşehir’de şehrin içinde bahçeli bir yaşam özlemini hayata geçiriyoruz. Her bütçeye uygun 2+1, 3+1, 4+1, 4+2 ve 5+1 bahçeli ev seçenekleri ile herkesi bahçeli bir ev sahibi yapmayı hedefliyoruz” dedi.


‘İlgi beklenin üzerinde’

Dekar Asmalı Bahçeler projesi ile daha fazla sayıda aileyi bahçeli konut sahibi yapmayı hedeflediklerini söyleyen Kuzu, “Eski  müşterilerimize özel yaptığımız lansman öncesi ön satışta beklentimizin üzerinde bir ilgi ile karşılaştık. Dekar’ı takip eden ve yeni projelerimizi sabırsızlıkla bekleyen bir müşteri kitlemiz var. Dekar Asmalı Bahçeler, hem yatırım değerinin yüksek olması, hem de insanların hayalindeki bahçeli evi uygun fiyatlarla sunması açısından çok farklı bir projedir. Bahçeli ev projelerinde sektörde söz sahibi bir konumdayız, Asmalı Bahçeler’den sonraki projemizi Beylikdüzü’nde yapacağız” diye konuştu.

Tek kat ya da dubleks olarak brüt 119 ile 188 metrekare aralığında tasarlanan bahçeli evlerin metrekare fiyatları da 3.500 lira ile 4.800 lira arasında değişiyor. Projede, her evin 30 ile 300 metrekare arasında değişen bahçeleri bulunuyor.


23 bin metrekare park alanı var

Dekar Asmalı Bahçeler’de evlerin dış cepheleri Türk mimarisinin karakteristik özelliklerini yansıtıyor. Ahşap cumbalı evlerin sakinleri hem modern zamanı hem de geleneksel dokuyu deneyimleyebilecek.

Projede 23 bin metrekarelik bir park alanı yer alıyor. Bu alanda Tenis kortları, basketbol sahaları, yürüyüş parkurları, bisiklet yolları, futbol sahası, çocuk Oyun parkları ve bir adet seyir terası bulunuyor.

Proje için bir de Reklam filmi çekildi. Yönetmenliğini uluslararası alanda birçok prestijli marka ile çalışmış olan Alman yönetmen Christian Riebe üstlenirken seslendirmesini sanatçı İlhan Şeşen yapıyor. 


Milliyet


projeye sor



Geri Dön