09 / 05 / 2024

Dekar Zekeriyaköy satışta! Yeni proje!

Dekar Zekeriyaköy satışta! Yeni proje!

Geliştirdiği bahçeli ev konsepti ile gayrimenkul sektörünün öncü markaları arasında yer alan Dekar Yapı, İstanbul’un en yeşil bölgelerinden biri olan Sarıyer Zekeriyaköy’de hayata geçirdiği Dekar Zekeriyaköy projesini satışa çıkardı. 



Peki satışların başladığı Dekar Zekeriyaköy projesinde hangi konut tipleri yer alıyor? Dekar Zekeriyaköy'ün teslimleri ne zaman yapılacak? Dekar Zekeriyaköy'de hangi sosyal alanlar yer alıyor? 

Yeşillikler İçerisinde Huzura Açılan Kapı; Dekar Zekeriyaköy

Ulaşım ağlarının kesiştiği Sarıyer'de kent hayatından kopmadan, doğanın içinde bir yaşam sunan Dekar Zekeriyaköy projesinde toplam 11 bin 300 metrekare alan üzerinde 15 blokta, 2 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar farklı büyüklükte 41 bahçeli konut  yer alıyor. Projenin tamamının 2023 yılının Aralık ayında sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Dekar Zekeriyaköy projesinden ev sahibi olanlar bahçeli bir hayatın dışında birbirinden farklı imkânlar sunan sosyal hayat ile de buluşacak. Yeşillikler içinde huzurlu bir yaşam sunan projenin içerisinde yüzme havuzu, oyun parkı ve yürüyüş yolları gibi sosyal donatı alanları da yer alıyor. Ayrıca her konutun bünyesinde 2 adet kapalı otopark imkânı sunuluyor. 

Dekar Zekeriyaköy satışta! Yeni proje!

Dekar Zekeriyaköy’ün Örnek Dairesi Hazır

Dekar Yapı tarafından mega kent İstanbul’un en yeşil bölgeleri arasında yer alan Zekeriyaköy’de yapımına devam edilen projenin örnek dairesi de görücüye çıkarıldı. Bir konutun ötesinde, lüks bir yaşam alanı olma özelliği ile dikkat çeken Dekar Zekeriyaköy’ün örnek dairesi, mimari tasarımı ve yüksek kalitesiyle öne çıkıyor. Toplam 220 metrekarelik alanda 4 oda 1 salon olarak tasarlanan örnek dairede söz konusu projedeki konutların tüm detayları da yeni bir ev sahibi olmak isteyenlerin beğenisine sunuldu. 

Web: http://www.dekarzekeriyakoy.com/

Dekar Kemerburgaz projesiyle 65 yeni konut geliyor! Yıl sonunda satışta! 

Dekar Uskumruköy 13 soruda tüm detaylarıyla!

Dekar Şehirbahçe 13 soruda tüm detaylarıyla!


Geri Dön