04 / 05 / 2024

Dekon Turkuaz 2018'in ilk çeyreğinde satışta!

Dekon Turkuaz 2018'in ilk çeyreğinde satışta!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Dekon İnşaat'ın satış ve pazarlama müdürü Seda Hercan'la mevcut ve gelecek projelerini konuştuk. İşte o röportaj...




13 yıldır İstanbul Anadolu yakasında nitelikli konut projelerine imza atarak binlerce kişiyi ev sahibi yapan Dekon İnşaat yatırımlarına hız kesmeden devam edecek. Emlakkulisi.com olarak Dekon İnşaat'ın satış ve pazarlama müdürü Seda Hercan'la mevcut ve gelecek projelerini konuştuk. İşte o röportaj...


1-Dekon İnşaat hakkında bilgi verebilir misiniz?

-Dekon İnşaat'ın temelleri 2004 yılında atıldı. Şerifali, Ümraniye, Çekmeköy ve son olarak da Bağdat Caddesi'nde proje inşa ettik. Dekon İnşaat olarak hayata geçirdiğimiz 12 projeyi teslim ettik. 


2-Satışı devam eden projeleriniz hangileri?

-Satışı devam eden 3 projemiz var, bunlar Dekon Ametist, Dekon Senkron ve Dekon Luna. 


3-Bu 3 projeyle ilgili bilgi alabilir miyiz?

Dekon Ametist projesi bizim göz bebeğimiz. Bağdat Caddesi üzerinde yer alıyor. İnsanların yatırımdan ziyade oturum için aldıkları bir proje. Dekon Senkron projemizde 168 adet konut bulunuyor. 1+1 ve 2+1 konut tipleri mevcut. Projede konutların yanı sıra 5 bin metrekarelik ticari alan da bulunuyor. Dekon Luna ise en yeni projemiz. Lansmanını Ekim ayı içerisinde gerçekleştireceğiz. 90 konutun yer aldığı projemizde 1+1 ve 2+1 konutlar mevcut. 


4-Güncel fiyatlarınız nedir?

Dekon Luna'da metrekare birim fiyatı 4 bin 800 TL, Dekon Senkron'da metrekare birim fiyatı 6 bin 500 TL, Dekon Ametist projemizde ise metrekare birim fiyatı 12 bin TL.


5- Teslimler ne zaman?

-Dekon Senkron projemiz 2018'in ilk çeyreğinde, Dekon Luna projemiz 2018'in son çeyreğinde teslim edilecek. Dekon Ametist projemizin ilk etabını teslim ettik, ikinci etabını 2 ay sonra teslim edeceğiz.


6-Yeni bir proje var mı?

-Turkuaz adını verdiğimiz bir arsamız var. Bu arsa üzerinde AVM, konut, ticari alan ve ofislerin yer alacağı bir proje geliştiriyoruz. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinin yer alacağı yeni projemizi 2018'in ilk çeyreğinde tanıtmayı planlıyoruz. 


7-Dekon Ametist, Bağdat Caddesi'nde hayata geçen bir dönüşüm projesi, başka bölgelerde de projeler geliştirmeyi düşünüyor musunuz?

-Bağdat Caddesi'nde gerçek kentsel dönüşümü yapan biz olduk. 152 daireyle varlık gösterdik. Yeni projelerimize de yine Anadolu yakasında devam edeceğiz. 


8-Arsa yatırımlarınız var mı?

-Arsa yatırımlarına Merit Life Göl Konakları projemizden beri Anadolu yakası Şerifali bölgesinde devam ediyoruz.


Telefon: 0216 527 5322 

Web: http://www.dekoninsaat.com.tr/

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com




Geri Dön