15 / 05 / 2024

Delibalta Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Delibalta Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Delibalta tarafından kuruldu.



Delibalta Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Delibalta tarafından kuruldu.

Delibalta Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 2-Motosiklet, karavan ve kamp gereçlerinin operatörsüz olarak kiralanması 3-Motorlu hafif kara taşıtlarının ve arabaların sürücüsüz olarak kiralanması 4-Motorlu kara taşıtlarının parçalarının toptan ticareti akü , motosiklet parça ve aksesuarları ithalat ve ihracatını yapmak. 5-Belirli bir mala tahsis edilmemiş mağazalarda gıda , içecek ve tütün toptan ticareti 6-Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda tıbbi ve ortopedik ürünlerin toptan ticareti alım ve satımı ithalat ve ihracatını yapmak. 7-Her türlü dış giyim eşyalarının toptan ticareti alım ve satımı ithalat ve ihracatını yapmak. 8-Elektronik cihaz ve parçalarının toptan ticareti Elektronik cihaz ve parçalarının toptan ticareti alım ve satımı ithalat ve ihracatını yapmak. 9-Her türlü arazi arsa konut işyeri alımı satımı ve kiralama işleri yapmak. 10-Mimarlık faaliyetleri ve mimari danışmanlık faaliyetler İç mimarların faaliyetleri (iç dekorasyon dahil)


Geri Dön