07 / 05 / 2024

Delta Yapı Hukukçular Towers’ ın metrekare kirası aylık 30 TL!

 Delta Yapı Hukukçular Towers’ ın metrekare kirası aylık 30 TL!

Firma: Kılıçoğlu ve Delta Yapı

Proje: Hukukçular Towers

Kartal Adalet Sarayı'na çok yakın konumda hayata geçirilen Hukukçular Towers projesinin ofislerinde metrekare birim kirası 30 lira olarak belirlendi




Hukukçular Towers projesi Kılıçoğlu ve Delta Yapı ortaklığı ile Kartal’da hayata geçirildi. Konum olarak Kartal Adalet Sarayı'na yakınlığı ile dikkat çeken  Hukukçular Towers  projesinin inşaat alanı 33 bin metrekareye yayılıyor. 2 blok halinde yükselen Hukukçular Towers projesi 18’er kattan meydana geliyor. Kartal Hukukçular Towers ‘ın kiralama süreci devam ediyor. 


Tüm ofislerin 1+0 tipinde inşa edildiği Hukukçular Towers ‘ta 208 adet ofis mevcut durumda. Projedeki ofislerin alanları 75 metrekareden başlayıp 290 metrekareye kadar yükseliyor. Projenin A bloğunda 75 metrekarelik, 80 metrekarelik, 145 metrekarelik ve 290 metrekarelik ofisler mevcut. Hukukçular Towers Karta ‘da yer alan ofisler 30 liralık metrekare birim bedeli ile kiralanabiliyor.


 Delta Yapı Hukukçular Towers’ ın metrekare kirası aylık 30 TL! 


Kartal Hukukçular Towers Ofis projesi sahil yoluna 3 dakika mesafede, E-5’e ve metro istasyonuna 50 metre, TEM Otoyolu’na 8 dakika ve Sabiha Gökçen Havaalanı’na 15 dakika mesafede yer alıyor. Proje ofis sahiplerine toplantı salonları, asansör, güvenlik ve otopark gibi olanaklar sunuyor.


0216 370 0 400   

http://www.kilicogludelta.com

Gülay ODABAŞI


projeye sor



Geri Dön