27 / 04 / 2024

Demir Country Demir İnşaat teslimat!

Demir Country Demir İnşaat teslimat!

Firma: Demir İnşaat

Proje: Demir Country

Demir Country projesi Demir İnşaat tarafından Beylikdüzü Kavaklı'da inşa ediliyor. Demir Country Demir İnşaat teslimat tarihi ne zaman?



Demir Country, 1+1, 2+1, 3+1 normal daireler ile 3+1 ve 4+1 villa konutlardan meydana geliyor. Proje dokuz blokta toplam 1.160 daire ve 77 adet ticari birimden oluşuyor.

Kavaklı Demir Country, Beylikdüzü’nün en gözde bölgesi Yakuplu’da yükseliyor.  Demir İnşaat  imzası taşıyan proje 44 bin 426 metrekare arazi üzerinde yükseliyor. 

Demir Country Demir İnşaat teslimat!

2020 yılında yapılması teslim edilecek olan Kavaklı  Demir Country  projesinde daire fiyatları 275 bin TL'den başlıyor ve 1 milyon 400 bin TL'ye kadar çıkıyor.    

Kavaklı Demir Country'de daire sahiplerine doğal yeşil alanlar, çocuk oyun alanları, dinlenme ve güneşlenme terasları, alışveriş, bankalar, kafe ve restoranlar, açık ve kapalı yüzme havuzları, süs havuzu, yürüyüş ve bisiklet parkurları, zengin peyzaj, spor, kartlı giriş sistemi, kapalı otopark, vale, 24 saat kameralı güvenlik, yangın alarmı, gaz alarmı, jeneratör olanakları sunuluyor.
       

Tel: 444 2 116 
Web: http://demirinsaat.com.tr/project/demir-country/
Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön