04 / 05 / 2024

Demir fiyatları rekordan döndü! Demir fiyatlarına indirim geldi! 1 ton demir fiyatı ne kadar? Güncel demir fiyatları

Demir fiyatları rekordan döndü! Demir fiyatlarına indirim geldi! 1 ton demir fiyatı ne kadar? Güncel demir fiyatları

Son dönemlerde dolar kurunun rekor seviyelere yükselmesi ile demir fiyatları tavan yapmıştı. 1 ton demirin fiyatı 20 bin liraya kadar yükselirken bugün demir fiyatlarına indirim geldi.  1 ton demir fiyatı ne kadar? 12 Temmuz 2023 demir fiyat listesi.



Demir fiyat listesi müteahhitler ve sektör temsilcileri tarafından yakından takip eidliyor. Temmuz ayına yükselen döviz kurlarıı etkisiyle rekorla başlayan demir fiyatları gerilemeye başladı. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyat listesi ne oldu? 1 ton demir fiyatı kaç lira?

DEMİR CEVHERİ VADELİ FİYATLARI YÜKSELDİ!

Demir cevheri vadeli işlemleri, Çin Merkez Bankası'nın ülkenin emlak sektörü için bir kurtarma paketini genişletmesinin ardından yükseldi, ancak kısa vadeli oynaklık ve sıcak hava koşullarına ilişkin endişeler artışları sınırladı.

Dalian Emtia Borsası'nda Eylül vadeli demir cevheri, dünkü bazı kayıpları telafi ederek TSİ 06.19'da yüzde 0,3 artışla 112,13 dolara çıktı.

Güncel demir fiyatları kaç lira? 1 ton demir fiyatı kaç TL? İnce ve kalın  demir fiyatları kaç lira? 2023 demir fiyatları kaç TL? 12 Temmuz 2023 demir fiyat listesi...


Geri Dön