03 / 05 / 2024

Demir fiyatları resmen çakıldı! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 23 Mart 2023 demir fiyatları

Demir fiyatları resmen çakıldı! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 23 Mart 2023 demir fiyatları

Kahramanmaraş depremi sonrasında inşaat sektörünün gündemine yerleşen demir fiyatları büyük tepki aldı. Büyük tepkinin ardından demir fiyatları son günlerde düşmeye başladı. Demir fiyatları resmen çakıldı! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 



Kahramanmaraş merkeszli iki büyük depremin ardından inşaat malzemeleri özellikle de demir fiyatlarına zam geldi. Gelen zamlardan sonra İstanbul İnce demir fiyatı tam 18 bin 100 liraya kadar yükseldi.         Hükümetin demir fiyatlarına el atması ile demir fiyatlarına peş peşe indirim geldi. 

Konut ihtiyacının artması ile demir fiyatlarına zam geldi. Deprem bölgesinde yıkılan binalar içn 4 milyon tonluk demirin kullanılacağı haberi demir sektörünün iştahını kabartırken son gelen haberler demir fiyatlarının düşmesini sağladı. Dün gelen 50 TL indirimin ardından bugün de demir fiyatlarına 50 TL indirim  geldi. 

Güncel demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 2023 demir fiyatları kaç TL?  İnce ve kalın demir fiyatları ne kadar? 23 Mart 2023 demir fiyat listesi.


Geri Dön