28 / 04 / 2024

Demir fiyatları resmen dibe vurdu! İndirim üstüne indirim geldi! 19 Nisan 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatları resmen dibe vurdu! İndirim üstüne indirim geldi! 19 Nisan 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına indirim üstüne indirim gelmeye devam ediyor. Demir fiyatları gelen indirimlerle birlikte resmen dibe vurdu. Demir fiyatları ne kadar oldu?  19 Nisan 2023 demir fiyat listesi.



İnşaatın en temel yapı malzemelerinin aşında yer alan demir fiyatları merak edilip araştırılıyor. Son dönemlerde demir fiyatlarına peş peşe indirim gelirken fiyatlar resöen dibe vurdu. Gelen indirim haberi başta inşaat sektörü olmak üzere müteahhitlerin yüzünü güldürdü. Demir fiyatları bugün ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira?

DEMİR CEVHERİ VADELİ FİYATLARI DÜŞTÜ!

Demir cevheri vadeli fiyatları, Çin'in fiyat uyarısı çıkarmasından sonra düşüşe geçti. 

Dalian ve Singapur'da demir cevheri vadeli işlemleri, Çin devlet planlamacısından gelen başka bir fiyat uyarısının, piyasa hissiyatına baskı yapmasıyla düştü.

Çin Ulusal Kalkınma ve Reform Komisyonu (NDRC), demir cevheri piyasasını yakından izleyeceğini ve irrasyonel fiyat artışlarını sınırlamak için ilgili departmanlarla birlikte adımlar atacağını açıkladı.

Dalian Emtia Borsasında (DCE) Eylül vadeli demir cevheri yüzde 1,15 düşüşle 776 yuan/tona geriledi. Demir cevheri fiyatları bu yıl şimdiye kadar yaklaşık yüzde 2 arttı.

Bu gelişmeşer yurt içi piyasalarda demir fiyatlarının da düşmesine neden oldu. Demir fiyatları bugün ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? Güncel demir fiyatları ne kadar? 
 


Geri Dön