29 / 04 / 2024

Demir fiyatlarına yine zam geldi! 1 ton demir fiyatı resmen fırladı! 9 Mart 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına yine zam geldi! 1 ton demir fiyatı resmen fırladı! 9 Mart 2023 demir fiyat listesi

Son dönemlerde peş peşe indirim gelen demir fiyatlarına bugün 50 TL zam geldi. Gelen zamlarla birlikte 1 ton demir fiyatı fırladı. Demir fiyatları ne kadar oldu? 9 Mart 2023 demir fiyat listesi.



İnşaat malzemeleri arasında en değerli olan demir fiyatları inşaat sektörününün gündeminden düşmüyor. Son zamanlarda peş peşe indirim gelen demir fiyatlarına bugün zam geldi. Demir fiyatları düşmeye başladı derken, gelen zam inşaat sektörünün gündemine bomba gibi düştü. Demir fiyatları bugün ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira?

Dün Amerike Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell kritik açıklamalarda bulundu. 21-22 Mart tarihinde açıklanacak olan Faiz kararı ile ilgili şahin tonda açıklama yapan Powell piyasaları etkiledi. Powell'ın açıklamalarından sonra dolar kuru yükselişe geçti. Doların yükselmesi demir fiyatlarına zam olarak yansıdı. 

Bugün İstanbul ince ve kalın demir fiyatına 50 TL zam gelirken, İzmir, Karabük ve Payas ince ve kalın demir fiyatına ise 100 TL zam geldi. 

Bugün demir fiyatları ne kadar? Güncel demir fiyatları kaç lira? 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 2023 demir fiyatları kaç TL? 9 Mart 2023 demir fiyat listesi.
 


Geri Dön