29 / 04 / 2024

Demir fiyatlarında kriz büyüyor! İnşaat demir fiyatlarına rekor zam geldi! 11 Mart 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarında kriz büyüyor! İnşaat demir fiyatlarına rekor zam geldi! 11 Mart 2023 demir fiyat listesi

Hükümetin deprem konutları inşaatının hemen başlayacağına yönelik açıklamalardan sonra inşaat demirine gelen zamlar krize neden oldu. Peş peş gelen zamlar demir fiyatlarını resmen uçurdu. Demir fiyatları ne kadar oldu? 11 Mart 2023 demir fiyat listesi.



Kahramanmaraş merkezli depremler büyük yıkıma neden oldu. Hükümetin deprem konutları inşa edeceğine yönelik gelen açıklamaları sonrasında demir fiyatlarına peş peşe zam gelmeye başladı. Demire gelen zamlar krize neden olurken sektör temsilcileri ve müteahhitler güncel demir fiyatlarını araştırıyor. Demir fiyatları ne kadar? Güncel demir fiyatları kaç lira? 1 ton demir fiyatı kaç lira?

4 MİLYON TON DEMİRE İHTİYAÇ VAR!

Deprem sonrasında yıkılan konutların yeribe yapıalcak yeni konutlar için toplamda 4 milyon ton demire ihtiyaç olduğu açıklandı.

Türkiye Çelik Üreticileri Derneği Genel Sekreteri Veysel Yayan deprem bölgesiyle ilgili açıklama yaptı. Yayan, deprem bölgesi özelinde 4-5 aylık süreç için ihtiyaç duyulan 4 milyon ton inşaat demirine ihtiyaç olduğunu açıkladı.

Demir fiyatları ne kadar? Güncel demir fiyatları kaç lira? Güncel demir fiyatları ne kadar oldu? 2023 demir fiyatları kaç TL? 11 Mart 2023 demir fiyat listesi.


Geri Dön