29 / 04 / 2024

Hurda fiyatlarına rekor zam geldi! Demir ve bakır hurda fiyatları resmen fırladı! 5 Aralık 2022 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına rekor zam geldi! Demir ve bakır hurda fiyatları resmen fırladı! 5 Aralık 2022 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatları haftaya zamla başladı. Bugün hurda fiyatlarına rekor zam geldi. Gelen zamlarla birlikte demir ve bakır hurda fiyatları resmen fırladı. Hurda fiyatları bugün ne kadar? 5 Aralık 2022 hurda fiyat listesi.



Hurda fiyatlarına geçtiğimiz hafta peş peşe zamlar geldi. Haftaya tekrar zam haberleri ile başlayan hurda fiyatları resmen fırladı.

Hurdalar içinde bakır ve demir en değerli hurdalardır.  Bakır hurda fiyatları Londra Metal borsasına göre belirlenmekte. Geri dönüşüm içinde bakır sıklıkla kullanılan değerli metaller arasında yer alıyor.  Bakır yumuşak bir element olduğu için şekil vermesi diğer metallere göre daha kolaydır. Çoğu elementten daha iletken olan bakır bundan dolayı iklimlendirme sanayinde çok tercih ediliyor.

Demir, inşaat sektöründe en çok kullanılan malzemeler arasında yer alıyor.  Dolayısı ile inşaat sektöründe demir hurdası oldukça fazladır. Özellikle yıkım ve söküm işlemlerinden sonra demir hurdalar daha çok çıkmaktadır. 

Demir hurdası piyasadaki en değerli hurdalardan biri.  Bu nedenle hurda demir fiyatları diğerlerine oranla daha pahalı. Hurda demir fiyatı kilogram üzerinden hesaplanıyor.

Peki güncel hurda fiyatları ne kadar? Hurdaya ne kadar zam geldi? Bugün hurda fiyatları kaç lira? Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? 5 Aralık 2022 hurda fiyat listesi...


 


Geri Dön