30 / 04 / 2024

Hurda fiyatlarına yine zam geldi! Hurda fiyatları resmen fırladı! 6 Aralık 2022 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına yine zam geldi! Hurda fiyatları resmen fırladı! 6 Aralık 2022 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına dün gelen zamdan sonra bugün yine zam geldi. Gelen zamlarla birlikte hurda fiyatları resmen fırladı. Hurda fiyatları ne kadar oldu? 6 Aralık 2022 hurda fiyat listesi.



Hurda fiyatlarına son günlerde peş peşe zam haberleri gelmeye devam ediyor. Haftaya zamlarla başlayan hurda fiyatlarına bugün yine zam geldi. Gelen zamlarla birlikte hurda fiyatları resmen fırladı.

Hurda içinde en değerli olanları bakır ve demir hurdaladır.  Bakır hurda fiyatları Londra Metal borsasına göre belirleniyor. Geri dönüşüm içinde bakır sıklıkla kullanılan değerli metaller arasında yer alırken yapı olarak da yumuşak bir element olduğu için şekil vermesi diğer metallere göre daha kolaydır. Çoğu elementten daha iletken olan bakır bundan dolayı iklimlendirme sanayinde çok fazla etrcih ediliyor.

Demir, inşaat sektöründe en çok kullanılan malzemeler arasında geliyor. Dolayısıyla inşaat sektöründe demir hurdası oldukça fazla. Özellikle yıkım ve söküm işlemlerinden sonra demir hurdalar daha çok çıkmaktadır. 

Demir hurdası piyasadaki en değerli hurdalar arasında geliyor. Bu nedenle hurda demir fiyatları diğer hurdalara göre daha pahalı. Hurda demir fiyatı kilogram üzerinden hesaplanmakta.

Peki güncel hurda fiyatları ne kadar oldu? Hurdaya ne kadar zam geldi? Bugün hurda fiyatları kaç lira? Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? 6 Aralık 2022 hurda fiyat listesi...

 


Geri Dön