29 / 04 / 2024

DemirDöküm kombi alanların eşyaları 1 yıl sigortalanıyor!

 DemirDöküm kombi alanların eşyaları 1 yıl sigortalanıyor!

DemirDöküm, Anadolu Sigorta işbirliğiyle hayata geçen kampanyasında DemirDöküm kombi alan ve ilk çalıştırmasını yaptıran tüketicilerine, 1 yıl süreyle 10.000 TL bedelinde “ev eşyası sigorta güvencesi ve ev asistans hizmeti” hediye ediyor.




Isıtma ve soğutma sektöründe yine bir ilke imza atan DemirDöküm’ün, Anadolu Sigorta ile işbirliği sonucunda hayata geçirdiği kampanya 25 Eylül – 30 Kasım 2012 tarihleri arasındaki kombi alımlarında ve ilk çalıştırmalarında geçerli. Kampanyaya katılım için tüketicilerin hiçbir ek ücret ödemesi de gerekmiyor. 


Sigorta kapsamında kampanyaya katılan tüketicilerin eşyaları, yer kayması, sel-su baskını, hırsızlık gibi pek çok hasarda sigorta güvencesi altına alınıyor. 


Anadolu Sigorta’nın ev eşya sigortası ile birlikte herhangi bir ek ücret istemeden müşterilere ev asistans hizmetleri de sunuluyor. Bunlar; çilingir hizmetinden, konutta meydana gelen hasar sonucu oluşan tesisat ve elektrik sorunlarının tamiratına, doktor veya ambulans gönderilmesinden, otel hizmeti veya konutun fatura ödemelerine destek vermeye kadar, geniş bir yelpazede bulunuyor. Yapılacak sigorta, aynı zamanda bir yıl boyunca sınırsız tıbbi ve hukuki danışmanlık hizmetlerini, evde meydana gelen bir hasar sebebiyle ortaya çıkan seyahat masraflarının karşılanması gibi ek hizmetleri de kapsıyor. Bu sayede DemirDöküm kombi alan müşteriler sadece ev eşya sigortasından değil, Anadolu Sigorta’nın ayrıcalıklı hizmetlerinden 1 yıl boyunca faydalanabiliyor.


Eşya sigortası ürünün ilk çalıştırmasına müteakip Anadolu Sigorta tarafından  hazırlanacak poliçe tarihi ile başlayıp 1 yıl geçerli oluyor. Detaylar için DemirDöküm’ün web sitesi www.demirdokum.com.tr adresi ziyaret edilebilir.



Geri Dön