15 / 05 / 2024

demir dökümden sigorta hediyesi

demir dökümden sigorta hediyesi

DemirDöküm, Anadolu Sigorta işbirliğiyle hayata geçen kampanyasında DemirDöküm kombi alan ve ilk çalıştırmasını yaptıran tüketicilerine, 1 yıl süreyle 10.000 TL bedelinde “ev eşyası sigorta güvencesi ve ev asistans hizmeti” hediye ediyor.

Sanayide düşük karbonlu üretim için yol haritası hazırlığı!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Avrupa Yeşil Mutabakatı kapsamında sınırda karbon düzenlemesine tabi olacak düşük karbonlu üretime yönelik çalışma yaptıklarını belirterek, "Demir-çelik, alüminyum, çimento ve gübre sektörleri için yol haritası çalışmaları bitme aşamasında" dedi.

SGK hizmet dökümünüzde 'S,Ş,K' harfleri ne anlama geliyor? Eğer bu harfler varsa aman dikkat!

EYT’nin Resmi Gazete'de yayımlanarak yasalaşmasının ardından, EYT başvuruları başlamış durumda. SGK hizmet dökümünde bulunan bazı harfler ise EYT ile emeklilik hakkına sahip olan vatandaşları da ilgilendiriyor. Uzmanlar sigorta dökümünde bulunan S, Ş ve K harfleri için uyarıyor.

Ortadağ İnşaat Nakliyat Asfalt Yol Yapım Demir Çelik Kömür Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortadağ İnşaat Nakliyat Asfalt Yol Yapım Demir Çelik Kömür Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Birol Dönmez tarafından kuruldu.

Bursa’da yapı stokunun beton ve demir kalitesi düşük!

Bursa ve çevresinde kamu ve özel sektör yatırımlarında hızlanma gözlemlediklerine vurgu yapan Bursa Beton Genel Müdürü Barbaros Onulay, Bursa’da kentsel dönüşüm kapsamındaki alanlarda yapı stokunun beton ve demir kalitesinin en düşük seviyede olduğunu belirtti.

Demir ve demir dışından 7,5 milyar dolarlık ihracat!

Demir ve demir dışı metaller sektörü bu yılın Ocak-Kasım 2020 döneminde Türkiye’nin toplam ihracatından yüzde 4,9  pay alarak 7,5 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirdi.

Demir ve demir dışından 3,1 milyar dolarlık ihracat!

Demir ve demir dışı metaller sektörü bu yılın Ocak-Mayıs 2020 döneminde Türkiye’nin toplam ihracatından yüzde 5 pay alarak 3,1 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirdi.

Sabiha Gökçen-Pendik metrosu inşaatında işçilerin üzerine demir düştü!

Sabiha Gökçen-Pendik arasındaki metro hattının Pendik Yayalar Mahallesi'ndeki tünel inşaatında, işçilerin üzerine demir düştü.

Fermah İnşaat Yapı Malzemeleri Demir Çelik Ve Döküm Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Fermah İnşaat Yapı Malzemeleri Demir Çelik Ve Döküm Sanayi Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Celalet Elifi tarafından kuruldu. 

Tapu tahsis belgesi ile kentsel dönüşümden yararlanılır mı?

Tapu tahsis belgesi, imara aykırı yapılara 2981 sayılı yasa gereğince bazı yükümlülüklerin yerine getirilmesi şartıyla verilen kullanma izni oluyor. Peki, tapu tahsis belgesi ile kentsel dönüşümden yararlanılır mı?

Kadıköy'de kentsel dönüşümden 360 bin kişi etkilendi!

Keller Williams Cadde Danışmanı İnşaat Mühendisi Zafer Köksal, Kadıköy Bağdat Caddesi’nde birbiri ardında yenilenen binalarını değerlendirdi. Çocuklar dahil ortalama 360 bin kişinin ilçedeki kentsel dönüşümden etkilendiğini belirtti.

Konutta sigorta oranı düşük!

Türkiye'de yaklaşık 19 milyon konuttan sadece 3 milyonunun sigortalandığını gösteriyor. Petar Dobric, gelişmiş ülkelerdeki konut sigortalılık oranı ile karşılaştırıldığında Türkiye'deki sigortalılık oranının düşük kaldığını belirtti.

Kentsel dönüşümden ne anlamalıyız?

Ticari Hayat Gazetesi yazarlarından Müjgan Kaya bugünkü köşe yazısında Kentsel dönüşümden ne anlamalıyız? sorusunun yanıtını verdi.. İşte Kentsel dönüşümden ne anlamalıyız? sorusunun cevabı...

25 dönümden küçük alanlar zeytinlik kapsamından çıkartılacak!

TBMM gündemindeki Elektrik Piyasası Kanunu ile Zeytinciliğin Islahı ve Yabanilerinin Aşılattırması Hakkında Kanunda Değişikilik Yapılmasına Dair Kanun tasarının kabulü 25 dönümden küçük alanlar zeytinlikler kapsamından çıkartılacak...

demir dökümden sigorta hediyesi Haberi

demir dökümden sigorta hediyesi


Isıtma ve soğutma sektöründe yine bir ilke imza atan DemirDöküm’ün, Anadolu Sigorta ile işbirliği sonucunda hayata geçirdiği kampanya 25 Eylül – 30 Kasım 2012 tarihleri arasındaki kombi alımlarında ve ilk çalıştırmalarında geçerli. Kampanyaya katılım için tüketicilerin hiçbir ek ücret ödemesi de gerekmiyor. 


Sigorta kapsamında kampanyaya katılan tüketicilerin eşyaları, yer kayması, sel-su baskını, hırsızlık gibi pek çok hasarda sigorta güvencesi altına alınıyor. 


Anadolu Sigorta’nın ev eşya sigortası ile birlikte herhangi bir ek ücret istemeden müşterilere ev asistans hizmetleri de sunuluyor. Bunlar; çilingir hizmetinden, konutta meydana gelen hasar sonucu oluşan tesisat ve elektrik sorunlarının tamiratına, doktor veya ambulans gönderilmesinden, otel hizmeti veya konutun fatura ödemelerine destek vermeye kadar, geniş bir yelpazede bulunuyor. Yapılacak sigorta, aynı zamanda bir yıl boyunca sınırsız tıbbi ve hukuki...