27 / 04 / 2024

DemirDöküm'e OAİB ödülünü Bakan Zafer Çağlayan'dan aldı!

DemirDöküm'e OAİB ödülünü Bakan Zafer Çağlayan'dan aldı!

Orta Anadolu İhracatçılar Birliği (OAİB) bünyesinde, İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği’ne bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren DemirDöküm, 2011 yılında gerçekleştirdiği ‘ısıtma sistem ve elemanları ihracatı’ ile ikinci oldu



DemirDöküm adına ödülü Yönetim Kurulu Başkanı Christoph M. Grosser, 30 Mayıs 2012 tarihinde OAİB hizmet binasında yapılan törenle Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’dan aldı. 


OAİB bünyesindeki 8 birlikteki tüm alt sektörleri de içine alacak şekilde organize edilen törende, 2011 yılında en fazla ihracat yapan, bir önceki yıla göre ihracatını değer bazında en fazla arttıran ve 2011 yılında en fazla pazara ihracat yapan firma temsilcileri ödüllendirildi.


Törene, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ın yanı sıra Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, OAİB Koordinatör Başkanı Ahmet Kahraman, OAİB’e bağlı ihracatçılar birlikleri başkanları, Ekonomi Müsteşarı ve birçok bürokratın katılımı oldu.


Ödülü Bakan Çağlayan’ın elinden alan DemirDöküm Yönetim Kurulu Başkanı Christoph M. Grosser konuyla ilgili şunları söyledi: “DemirDöküm, kuruluşunun 58. yılında hem yurt içi üretim faaliyetleri hem de Çin’den Şili’ye 50’den fazla ülkeye gerçekleştirdiği ihracat ile Türk ekonomisinin önemli markalarından biri olmaya devam ediyor. Her yıl yeni hedeflerle, daha başarılı olmak için faaliyetlerimizi yoğun olarak sürdürüyoruz.”



Geri Dön