28 / 04 / 2024

DemirPark AVM'nin hedefi yılda 400 bin ziyaretçi!

DemirPark AVM'nin hedefi yılda 400 bin ziyaretçi!

Zonguldak’ın tek alışveriş ve yaşam merkezi DemirPark AVM, ziyaretçi sayısını artıracak. Geçen yıl ziyaretçi sayısı 334 bine yaklaşan merkez, bu yılı 400 binin üzerinde kişi ile kapatacak....




Konuklarına sundukları hizmetleri anlatan DemirPark AVM Merkez Müdürü Makbule Demir, yapımını Demir Madencilik’in üstlendiği ve15 Mart 2009’taki açılışını TBMM eski Başkanı Köksal Toptan’ın yaptığı DemirPark’ın, gayrimenkul hizmetleri ve finansal yönetimde dünyanın önde gelen firmaları tarafından yönetildiğini belirtti.


“DemirPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ne aylık olarak, Zonguldak merkez nüfusunun 2,5 katı ziyaretçi geliyor” ifadelerini kullanan Demir, “Yapı, 11 bin metrekare arsa üzerinde kuruldu. Beş katlı olan alış  veriş merkezinin 22 bin metrekarelik alanı kiralanabilir. Merkezimiz, kentin dinamik bir bölgesi olan Kozlu-Karadeniz Ereğli-İstanbul yolu üzerinde bulunuyor. Tam karşısında Bülent Ecevit Üniversitesi’nin olması, projeye ayrı bir önem katıyor.


Denize bakan tarafında da Demir Grup’un iki yıl önce inşa ettiği 5 yıldızlı Dedeman Oteli var. Yüzde yüz doluluk oranı, metrekare başına aylık ortalama 15 ziyaretçi sayısı ile merkezimiz, kendi kategorisinde önemli bir başarıya sahip. Kentin sosyal ve kültürel hayatının önemli bileşenlerinden biri haline gelen DemirPark bir eğlence ve yaşam merkezi olmasının yanı sıra ‘kentin çarşısı ve bayram yeri’ haline geldi” dedi.


Hedeflerini anlatan Demir, “Ziyaretçi sayımız geçen yıl 333 bin 245 kişiydi. Bu yıl sayımızda yüzde 23’lük artış yaşandı. Biz bu yıl sonuna kadar ise 400 binin üzerinde ziyaretçi bekliyoruz.


Ayrıca çatı katımızda bir restoran açmayı, satış arttırıcı organizasyon ve kampanyalar düzenleyerek ciro oranlarımızı yükseltmeyi planlıyoruz. Bünyemizde bulunan kurumsal firmaların da çabalarıyla perakende sektörünün, alışveriş ve yaşam merkezi çerçevesindeki, parlayan yıldızı olduğumuzu düşünüyoruz” diye konuştu.


Kobiden



Geri Dön