03 / 05 / 2024

Demsa Group, Kurt Geiger'ı aldı!

Demsa Group, Kurt Geiger'ı aldı!

Harvey Nichols, Guess ve D&G gibi lüks markaları tüketiciyle buluşturan Demsa Group, İngiliz ayakkabı markası Kurt Geiger'ı da aldı...



 Harvey Nichols, Guess ve D&G gibi lüks markaları tüketiciyle buluşturan Demsa Group, İngiliz ayakkabı markası Kurt Geiger'ı da aldı. Demsa Group Genel Müdürü Ahmet Sabih Dalyancıgil, 'Türk tüketicisinin zevkleri bizim için en önemli kriter' diyor

■Demsa Group bünyesinde hangi markalar var
Demsa Group, bugün birçok dünya markasının Türkiye temsilcisi. Harvey Nichols, Salvatore Ferra-gamo, Diane von Furstenberg, Longchamp, Elie Tahari, Pal Zileri, D&G, Agent Provocateur, Gerard Darel, Guess, Laura Ashley, Charles&Keith, Mothercare ve ELC. Gruba son olarak İngiliz ayakkabı markası Kurt Geiger katıldı.

■Kurt Geiger markasının İdmliğini nasıl tanınıyorsunuz
Fransız kadınının duygusallığından ilham alan Kurt Geiger, feminen formun içindeki çarpıcılığı öne çıkarıyor. Bilekte biten, klasik detaylar taşıyan modellerde seksi bir tarzı yakalıyor. Sezon trendlerinin öncü detaylarından ince topuklar, ince bantlı stilettolar, bağcıklı modeller, Afrika de ¬senleri, leoparlar, süet ve rugan kombilileri göz kamaştırıyor. Meraklıları, markayı İstinye Park butik mağazası, tüm Brandroom'lar ve Harvey Nichols'larda bulabilir.

■Türk tüketiciler en çok hangi markalan tercih ediyor
Türk tüketicisinin zevkleri, tercihleri, moda anlayışları ve beden uyumu bizim için her zaman marka tercihimizde en önemli kriteri oluşturuyor. Harvey Nichols, Guess ve D&G en çok tercih edilen markalar arasında yer alıyor.

■İnternet üzerinden satışların başlayacağını duyduk
Evet, markaların satılacağı bir e-ticaret projesinin hazırlık dönemini tamamladık. Mart 2011'de projemizi uygulamaya sokmayı planlıyoruz. Hem sezon hem de seri sonu ürünlerin satışa sunulacağı Demsa Group e-ticaret platformunda, farklı kadın, erkek, çocuk ve aksesuar ürünleri yer alacak.
'Heyecan verici projelerimiz var'

■Demsa Group'un planlan arasında başka neler var
 Önümüzdeki dört yıl içinde mağaza sayımızı 150 olarak hedeflemekteyiz. Büyükdere Caddesi üzerinde farklılık yaratacağına inandığımız ve bu bölgedeki diğer alışveriş merkezleriyle benzerliği olmayacakbir AVM projemiz var. Bu projemizi yakın bir tarihte detaylı olarak paylaşacağız. Bir diğer tarafta ise otel projelerimiz var. Bunlar da önümüzdeki bir buçuk yıl içinde hayata geçecek projeler. Ayrıca bir de müze projemiz var. Bizim için çok heyecan verici ve çok gurur verici, şu anda mimari çizimler yapılıyor.

Senem Aydın/Milliyet Cadde


Geri Dön