27 / 04 / 2024

Deniz Akalın, Levanto'daki 140 milyon dolarlık malikanesine taşındı!

Deniz Akalın, Levanto'daki 140 milyon dolarlık malikanesine taşındı!

Juve'de kulüp başkanı Andrea Agnelli'nin Türk aşkı Deniz Akalın için önlem aldığı iddia edildi. Akalın, Levanto bölgesinde bulunan ve denizin kıyısında herkesten uzakta olan aile yadigarı malikanesine taşındı.



Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının en fazla can aldığı ülkelerin başını İtalya çekiyor. 27 bin 682 kişinin yaşamını yitirdiği Çizme'de birçok futbolcunun test sonucunun pozitif çıktığı Juve'de kulüp başkanı Andrea Agnelli'nin Türk aşkı için önlem aldığı iddia edildi.

COVİD-19 KALKANI 

Juventus ve Avrupa Kulüpler Birliği Başkanı Andrea Agnelli, Türk asıllı sevilisi Deniz Akalın'a koronavirüs kalkanı oluşturdu.

Birçok şirketi bulunan ve 100 milyar dolarlık serveti bulunan İtalyan işadamı, Türk sevgilisini iki kızıyla beraber Levanto bölgesindeki dillere destan villasında kendini izole ediyor.

TORİNO'DAKİ MALİKANEYE RAĞMEN... 

İtalyan işadamının iki kızının annesi Deniz Akalın Levanto bölgesinde bulunan ve denizin kıyısında herkesten uzakta olan aile yadigarı malikanesine taşındı.

Deniz Akalın, kızları Livia Selin ve Vera Nil ile denizin kıyısındaki bu gözlerden uzak evde karantina altında. Evin değerinin ise 140 milyon dolar olduğu iddia edildi.


Geri Dön