29 / 04 / 2024

Deniz GYO 1 milyar TL'lik borçlanma aracı ihraç edecek!

Deniz GYO 1 milyar TL'lik borçlanma aracı ihraç edecek!

Deniz GYO değişik vadelerde, 1 milyar TL'ye kadar borçlanma araçlarının yurtiçinde halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satış yoluyla ihraç etmek için SPK'ya başvuruda bulundu. Eş zamanlı olarak Borsa İstanbul A.Ş.'ne borçlanma ihraç başvurusu yapıldı. 



Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yurtiçi borçlanma aracı ihracı için SPK ve Borsa İstanbul A.Ş.'ne başvuru yapılması hakkında açıklama yaptı. 

Deniz GYO Yönetim Kurulu'nun toplantısında; Sermaye piyasası mevzuatı çerçevesinde değişik vadelerde, Türk Lirası cinsinden, 1 milyar TL'ye kadar borçlanma araçlarının yurt içinde halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satış yoluyla ihraç edilmesine, ihraç edilecek borçlanma araçlarının, vadesinin ve faiz oranının belirlenmesi, ihraç işlemlerinin ihraç belgesinin onay tarihinden itibaren bir yıllık dönemde bir veya birden fazla seferde yapılması ve ihraçla ilgili diğer tüm konularda Şirket Genel Müdürlüğü'nün yetkilendirilmesine karar verildi. 

Yönetim kurulunun söz konusu kararına istinaden, Sermaye piyasası mevzuatı çerçevesinde değişik vadelerde, Türk Lirası cinsinden, 1 milyar TL'ye kadar borçlanma araçlarının yurtiçinde halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satış yoluyla ihraç etmek için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuruda bulundu. Eş zamanlı olarak Borsa İstanbul A.Ş.'ne borçlanma ihraç başvurusu yapıldı. 

Deniz GYO'nun KAP açıklaması:
Yönetim Kurulumuzun 27.11.2020 tarihinde yapılan toplantısında; Sermaye piyasası mevzuatı çerçevesinde değişik vadelerde, Türk Lirası cinsinden, 1.000.000.000 TL (Bir MilyarTürk Lirası)'na kadar borçlanma araçlarının yurt içinde halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satış yoluyla ihraç edilmesine, ihraç edilecek borçlanma araçlarının, vadesinin ve faiz oranının belirlenmesi, ihraç işlemlerinin ihraç belgesinin onay tarihinden itibaren bir yıllık dönemde bir veya birden fazla seferde yapılması ve ihraçla ilgili diğer tüm konularda Şirket Genel Müdürlüğü'nün yetkilendirilmesine karar verilmişti. Yönetim Kurulumuzun söz konusu kararına istinaden, Sermaye piyasası mevzuatı çerçevesinde değişik vadelerde, Türk Lirası cinsinden, 1.000.000.000 TL'ye kadar borçlanma araçlarının yurtiçinde halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satış yoluyla ihraç etmek için 22.12.2020 tarihinde (bugün) Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuruda bulunulmuştur. Eş zamanlı olarak 22.12.2020 tarihinde (bugün) Borsa İstanbul A.Ş.'ne borçlanma ihraç başvurumuz ile ilgili olarak, işlem görme başvurusu yapılmıştır.

Başvuru formu için tıklayın
İhraç belgesi için tıklayın


Geri Dön