03 / 05 / 2024

Denizbank’a gelen emekliye anında 5.000 TL!

Denizbank’a gelen emekliye anında 5.000 TL!

Denizbank’ın yıl sonuna kadar geçerli olacak promosyon kampanyasında, aylık 7.500 ile 10.00 arası maaş alan emekliye 4.500 TL,  10.00 TL ve üzeri maaş alana 5.000 TL promosyon verilecek.



ŞUBEYE GELMEDEN TAŞIMAK MÜMKÜN

Denizbank’ın resmi web sitesinde promosyon ödemelerine ilişkin detaylar yer aldı. Buna göre, emekli maaşını taşımak isteyenler, Denizbank şubesine gelmesine gerek olmaksızın Mobil Bankacılık uygulamasını kullanarak ya da e-devlet üzerinden işlemi gerçekleştirebiliyor.

Emeklilere verilen 5.000 TL'ye varan promosyon fırsatından yararlanmak için 0850 222 0 800 iletişim merkezini aramak da mümkün.  3 yıl boyunca Denizbank’tan maaşını alma sözü ve 1 otomatik fatura talimatı verenler, bankanın promosyon kampanyasına dahil oluyor.

Denizbank’a gelen emekliye anında 5.000 TL!

31 ARALIK TARİHİNE KADAR DEVAM EDİYOR

Denizbank promosyon kampanyası,  01.11.2022 -31.12.2023 tarihleri arasında emekli maaşını Denizbank'a taşıyan emekli maaş müşterileri için geçerli olacak. Promosyon bedeli olan miktar peşin olarak emeklinin hesabına yatırılıyor.

Verilen fatura talimatının 3 yıllık taahhüt süresi dolmadan iptal edilmesi veya 3 ay üstü üste otomatik ödenmemesi durumda ise kalan süre promosyon ceza tutarı hesaba borç olarak yansıtılıyor. DenizBank’ın kampanya dönemini ve kurallarını tek taraflı değiştirme hakkı bulunduğu belirtilen açıklamaya göre,  Denizbank’tan birden fazla emekli maaş alan emeklilere ödemesi yapılacak  promosyon tutarı ise, maaş tutarlarının toplamı göz önüne alınarak hesaplanacaktır.

Anne veya babasının velayeti altında bulunan kişiler, kendi gelir/aylık tutarı ile Banka aracılığıyla gelir/aylık alan anne veya babasının gelir/aylıkları tutarı toplam tutarı esas alınarak, velisine promosyon ödemesi yapılacak.

Kampanyayı duyan şaşkınlık geçiriyor! Faizsiz 10 bin TL kredi veriyor!

SGK ve vergi borcu olanlar yaşadı! İki ay içinde af çıkabilir!

Milyonlarca ücretliye büyük şok! 15 Ocak’a yetişmiyor!

Asgari ücret desteği 4 katına yükseldi!

Milyonlarca kişi ikramiye gibi ödeme alacak!  Bakanlık 38 farklı destek ödemesi açıkladı, birinde siz de olabilirsiniz!


Geri Dön