16 / 05 / 2024

DenizBank’tan afet bölgesine 1,4 milyar dolarlık destek!

DenizBank’tan afet bölgesine 1,4 milyar dolarlık destek!

Denizbank sendikasyon kredisi yüzde 117 oranında yenileyerek yurt dışından 530 milyon dolarlık kredi sağladı. Banka, bu işlemle 2023 yılı başından beri ekonomiye 1,4 milyar doları aşkın kaynak sağladı. Kredi, afet bölgesindeki yaraların sarılması için kullanılacak.



HEDEFLERİMİZDEN SAPMIYORUZ

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, yüzde 117 ile sektörün en yüksek çevirme oranına ulaştıklarını ve 530 milyon dolarlık yurt dışı kaynak sağladıklarını ifade etti. Sendikasyonda farklı ülkelerden 7 yeni katılımcı bankanın bulunmasının, DenizBank’ın uluslararası piyasalardaki güvenilir pozisyonu ve itibarının göstergesi olduğunu ve bundan gurur duyduklarını söyleyen Hakan Ateş, 2023 yılı başından bu yana ekonomiye kazandırılan taze kaynak miktarının sözkonusu sendikasyon kredisi ile 1,4 milyar doları aştığını ifade etti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön