15 / 05 / 2024

Denizbank'tan mükemmel atak! Bu promosyon tutarına 'yok artık' diyeceksiniz

Denizbank'tan mükemmel atak! Bu promosyon tutarına 'yok artık' diyeceksiniz

EYT ile alakalı bütün eksikler giderilirken EYT yasası ile alakalı şekillendirmeler tamama ererken bankalarda müşteri çekmeyi amaçlayarak promosyon tutarlarını güncelliyorlar. Bir güncellemede Denizbank'tan geldi. Banka 10 bin TL vereceğini ilan etti ve şartları açıkladı.



Denizbank'tan yapılan açıklamada şöyle denildi:

SGK emekli aylığını ilk olarak DenizBank'a taşıma garantisi veren ve 3 sene süre ile aylığını alma sözü veren EYT'lilere, 10.000 TL'ye varan peşin promosyon verilecektir.

3 seneden evvel kampanyadan çıkanlardan kıstelyevm usulü geri alım yapılacaktır.

Emekli aylığınızı şubelerimize gelmenize lüzum olmadan Mobil Bankacılık uygulamamızdan veya e-devlet üzerinden bankamıza iletebilir, promosyon başvurusuna Mobil
 Bankacılık ve 0850 222 0 800 iletişim merkezimizi arayıp aylığıınız 3 sene süre ile bankamızdan alma sözü vererek müdahil olabilirsiniz.

Promosyonunuz ilk aylığınızın bankamıza yatmasını takip eden 2 iş günü içerisinde hesabınıza iletilecektir.

Kampanya 30.04.2023 tarihine kadar sürecektir. DenizBank kampanya zamanını ve kurallarını tek taraflı değiştirme hakkına sahiptir.

Bankamızdan birden çok emekli aylığı alan emeklilerimize, verilecek promosyon tutarı aylık tutarlarının toplamı dikkate alınarak hesaplanacaktır.

Denizbank tan mükemmel atak! Bu promosyon tutarına yok artık diyeceksiniz

18 yaşını geçmemiş emekli aylığı alan müşterilerimiz; Anne veya babasının velayetinde olmayanlara promosyon verilecektir.

Anne veya babasının velayeti altında bulunanlara ise kendi gelir/aylık bedeli ile Banka vesilesi ile gelir/aylık alan anne veya babasının gelir/aylıkları bedeli toplamını esas alarak velisine promosyon ödemesi yapılacaktır.

Memurlara ilave zam gelecek mi? Asgari ücrete ek zam gelecek mi?

ŞOK indirim fişeğini attı! Hala almayan varsa bu sefer kaçırmasın! Airfryer 1.499 TL'ye

Emeklileri zil takıp oynayacak! Zamlı maaşlar o tarihte yatacak


Geri Dön