18 / 05 / 2024

Denizde kum, PTT'de para! Şimdi de herkese 1410 TL veriyor! Bu habere hemen bakın

Denizde kum, PTT'de para! Şimdi de herkese 1410 TL veriyor! Bu habere hemen bakın

Gereksinim sahibi vatandaşlara destekler ve yardımlar son sürat devam ederken PTT'den harika bir duyuru geldi. PTT faturalarını ödemekte zorlanan her haneye 1410 TL yardım yapıyor. Koşulları öğrenmek için haberimizi okuyun.



Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü, Türkiye'de posta, kargo ve telgraf hizmetlerini sağlayan bir devlet kurumudur. Kuruluşu 1840 yılına dayanan kurum, günümüzde posta hizmetleri, uluslararası posta hizmetleri, kargo hizmetleri, özel posta hizmetleri, posta kutusu hizmetleri, filateli hizmetleri, telgraf hizmetleri ve elektronik posta hizmetleri gibi birçok hizmeti sunmaktadır.

Kurumun amacı, ülke genelinde posta, kargo ve telgraf hizmetlerinin kesintisiz ve kaliteli bir şekilde sağlanmasını sağlamak ve bu hizmetlerin toplumun her kesimine ulaştırılmasını temin etmektir. Kurum, Türkiye'de yaygın bir ağa sahip olup, postaneler, PTT merkezleri ve şubeleri aracılığıyla hizmet vermektedir. Ayrıca, kurumun internet sitesi ve mobil uygulaması üzerinden de hizmetlerine erişilebilmektedir.

Denizde kum, PTT de para! Şimdi de herkese 1410 TL veriyor! Bu habere hemen bakın
ELEKTRİK VE DOĞALGAZ FATURASI DESTEĞİ

Yükselen enflasyon ve gerileyen alım gücü nedeniyle vatandaşlar faturalarını ödemekte zorluk çekiyor. Git gide yükselen zamlar akabinde faturaları ödemek zorlaştı.

Devlet de bu sebebiyetten dolayı maddi gücü düşük olan milyonlarca aileye kamu desteği sunuyor. Daha önce elektrik faturaları için yapılan yardıma artık doğalgaz faturaları da ilave edildi.

Alınan yardım tutarı hanenin büyüklüğüne göre değişkenlik gösteriyor. Devletin sosyal yardım programlarından faydalanmak isteyenlerin ön koşul koşullarını sağlaması gerekiyor.

Denizde kum, PTT'de para! Şimdi de herkese 1410 TL veriyor! Bu habere hemen bakın


Geri Dön