29 / 04 / 2024

Denizli Kayıhan Yüzme Havuzu ve Sevindik Vadi Parkı açıldı!

Denizli Kayıhan Yüzme Havuzu ve Sevindik Vadi Parkı açıldı!

Denizli Kayıhan Yüzme Havuzu ve Sevindik Vadi Parkı'nın açılışına, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Belediye Başkanı Osman Zolan, protokol üyeleri, sporcular ve çok sayıda vatandaş katıldı.




Denizli Belediyesi tarafından kente kazandırılan ikinci yüzme havuzu olan Kayıhan Yüzme Havuzu'nun açılışına, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Belediye Başkanı Osman Zolan, protokol üyeleri, sporcular ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Zolan, yüzme havuzunun başta mahalle sakinleri olmak üzere tüm Denizli'ye hayırlı olmasını dileyerek, "Ne söz verdiysek yapan kişiler olarak bugün de söz verdiğimiz bir işin sonuna bir işin güzelliğine hep beraber kavuşuyoruz" dedi. Vali Demir de, "Merkezde ne varsa, her bölgeye de o yapılması gerekir" diyerek, Denizli'de bu işin en güzel örnekleriyle gösterildiğine dikkati çekti.


"Sporu sevdirdik"

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ise, 10 yıl önce Denizli'de bir tane kapalı spor salonu bulunduğunu belirterek, "Şu an kaç tane oldu inanın sayısını ben bile bilmiyorum. Denizli'nin tüm mahallelerine yüzlerce basketbol ve voleybol sahaları yaptık. İşte sporu sevdirmek böyle olur" dedi. Konuşmaların ardından tesiste incelemelerde bulunarak çocuklarla sohbet eden Bakan Zeybekci ve protokol üyeleri, daha sonra Sevindik mahallesinde yaptırılan Sevindik Vadi Parkı'nın açılışını gerçekleştirdi.



Yeni Asır


Geri Dön